BIJ ONS WERKEN

De ambassadeurs van Claudia Sträter maken het verschil. Zij zijn ons ‘visitekaartje’.
Wij spreken dan ook niet over medewerkers, maar over onze ambassadeurs.

Onze ambassadeurs

Ze zijn professioneel, trots, betrokken, klantgericht en hebben passie voor het vak. Ze leveren kwaliteit, inspireren anderen met hun enthousiasme, zetten net die paar stappen extra en verleggen hun grenzen elke dag weer om de klant te inspireren en een passend styling advies te geven. Ze geven de klant nog echt de aandacht, motiveren, helpen, lossen problemen op en zoeken voortdurend naar verbeteringen. Ze maken het leven van onze klanten net een beetje leuker én mooier.
Dat willen wij, dat willen zij …. Onze ambassadeurs zijn één met het merk Claudia Sträter.

Kernwoorden voor onze ambassadeurs zijn:

 • Passie voor het vak 
 • Passie voor ons merk
 • Passie voor de klant
 • Passie voor mode
 • Teamplayer
 • Integriteit
 • Verantwoordelijkheid nemen
 • Open staan voor verandering

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Solliciteer dan op één van onderstaande vacatures. Je kunt ook een open sollicitatie sturen naar personeel@claudiastrater.com

- Vacatures in de filialen -

- Assistent Shopmanager (m/v) voor filiaal Alkmaar - 32-38 uur per week
- Assistent Shopmanager (m/v) voor filiaal Den Haag - 32 uur per week
- Verkoopmedewerker (m/v) voor filiaal Den Haag - 24 uur per week
- Shopmanager (m/v) voor filiaal Utrecht Hoog Catharijne - 38 uur per week 
- Verkoopmedewerker (m/v) voor filiaal Outlet store Rosada - 24 uur per week
- Verkoopmedewerker vakantiekracht (m/v) voor filiaal Nijmegen - 16 uur per week
- Verkoopmedewerker (m/v) voor regio Amsterdam - parttime 
- Verkoopmedewerker (m/v) voor filiaal Kalverstraat Amsterdam - 24 uur per week
- Verkoopmedewerker (m/v) voor filiaal Hasselt - België - 22 uur per week

Wat verwachten wij van jou

Voor de functie geldt dat je modebewust en representatief bent. Je bent klantgericht en kunt zelfstandig werken. Je hebt relevante ervaring in de retail en je herkent jezelf in de stijl van onze collecties. Als shopmanager en assistent shopmanager heb je bovendien relevante ervaring in leidinggeven en kun je het verkoopteam motiveren.

 

- Vacatures op het hoofdkantoor - 

ALS BENELUX-MODEGROEP BOUWEN WIJ AAN DE MERKEN FRED&GINGER, CKS, CLAUDIA STRÄTER, BRANTANO, MISS ETAM, EXPRESSO, GINGER, PROMISS, STEPS EN BAKER BRIDGE. DE FNG-FAMILIE BESTAAT UIT MEER DAN 3000 MEDEWERKERS: VAN STYLING TOT VERKOOP, VAN LOGISTIEK OVER MARKETING… IEDEREEN IS CREATIEF OP ZIJN OF HAAR MANIER. MENSEN MET PASSIE EN EEN HART VOOR MODE ZITTEN BIJ ONS OP DE JUISTE PLAATS. VOOR ONS HOOFDKANTOOR EN IN DE VERSCHILLENDE CONCEPTSTORES ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR NIEUWE MEDEWERKERS.

FNG Nederland is op zoek naar fulltime Online marketeers voor Claudia Sträter, Promiss, Steps en Expresso.

FNG is een sterk groeiende beursgenoteerde (AMEX) modegroep die kleding en schoenen voor zowel dames, kinderen als heren ontwerpt en distribueert via eigen conceptstores op toplocaties in België en Nederland, maar ook via een netwerk van multi-merkenwinkels in binnen- en buitenland. Binnen het e-commerce team van Claudia Sträter/Expresso en het e-commerce team van Steps/Promiss is plek voor een energieke online marketeer.

Als online marketeer werk je binnen een omni-channel omgeving. Je maakt deel uit van het e-commerce team en je zal cross label gaan werken. Hoofdtaak is het genereren van bezoek door in te spelen op de customer journey met focus op maximaal rendement, kwaliteit en kosten. Je doet dit niet alleen voor de webshops maar ook voor de fysieke winkels. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de verschillende online marketing kanalen zoals SEA, SEO, affiliates en vergelijkers. Van KPI’s word jij enthousiast. Je houdt de ontwikkelingen op de markt nauwlettend in de gaten en houdt je ogen open voor creatieve platformen met nieuwe mogelijkheden.

Als online marketing expert heb je de effecten van de verschillende kanalen helder op je netvlies en kun je advies uitbrengen over de kanaalinzet per (branded) campagne. Je bent in staat om een bestaande campagne te evalueren en indien nodig snel te optimaliseren. Segmenteren is jou niet onbekend. Middels ons DMP optimaliseer je de Customer Experience over alle digitale touchpoints en weet je de Customer Lifetime Value te verhogen. Dit doe je vanuit vanuit een datagedreven aanpak en met gebruikmaking van machine learning en personalisatie technieken.

Werkzaamheden

 • Het monitoren van de marketing kanalen op KPI niveau en bijsturen indien nodig
 • Het formuleren van sales ambities per kanaal
 • Het formuleren van doelstellingen op het gebied van merkbekendheid en klanttevredenheid
 • Het beheren en bijsturen van het mediabudget
 • Het adviseren over de kanaalinzet per campagne
 • Het aansturen van de online marketing partners

Je neemt actief deel in projectteams rondom marketing campagnes

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Vijf jaar ervaring als online marketeer in een omni-channel omgeving
 • Je bent resultaatgericht en gewend om te werken met een budget
 • Je bent analytisch goed onderlegd
 • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met veranderingen
 • Je bent een pro in Google Analytics & Google Adwords
 • Je bent commercieel en werkt resultaatgericht
 • Je hebt verstand van de Nederlandse, Duitse en Vlaamse e-commerce markt

Wij bieden een veelzijdige baan bij een internationaal modebedrijf met een gezonde marktpositie en ambitieuze visie op de toekomst. Je werkt vanuit een makkelijk bereikbaar kantoor in Diemen (NH) als onderdeel van de afdeling E-commerce. De bedrijfscultuur is open en informeel en er is ruimte voor eigen ontwikkeling.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en herken je jezelf in bovengeschetst profiel? Mail dan je sollicitatiebrief met cv naar personeel@claudiastrater.com. Kijk voor meer informatie op www.claudiastrater.com

 

Vacature: Marketing- en E-commerce Stagiair(e)

Ben jij gek op mode en wil jij alles leren over marketing en e-commerce? Dan zit jij bij Expresso en Claudia Sträter op de goede plek. Je ondersteunt het team op het servicekantoor in Diemen in alle dagelijkse werkzaamheden. Op deze manier krijg jij inzicht in alle facetten van een modebedrijf op marcom en e-commercegebied en weet jij na je stage precies welke kant je op wilt! 

Wat ga jij doen tijdens je stage? 

 • Alles leren over e-commerce, communicatie, marketing, social media, on- en offline campagnes, content, data en het vertalen van de wensen van de klant naar pakkende content en evenementen
 • Assisteren van verschillende collega's binnen het content- en campagneteam
 • Optimaliseren van de content op de website: online plaatsten nieuwe collectie, aanmaken van landingspagina's, het beheer van branded contentpagina's en een bijdrage leveren aan digitale nieuwsbrieven
 • Promotie en organisatie van retail- en wholesaleprojecten, styling- en fashionshowavonden, organisatie van lokale events voor de stores
 • Bijwonen van PR-evenementen, photoshoots en events zoals Stylingavonden, VIP avonden en collectiepresentaties

Kortom, een veelzijdige stage! 

Reageer snel als jij; 

 • Studeert op HBO niveau, richting marketing, communicatie, economie, mode of digitale media
 • Een uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse taal
 • Altijd online bent, digital minded bent en kennis hebt van online media en sociale media
 • Goed kunt plannen en organiseren, gestructureerd werkt, en service- en resultaatgericht bent

Solliciteer nu

Kijk op de website van Expresso en Claudia Sträter voor meer informatie over deze merken en reageer erna met jouw c.v. en motivatie door een mail te sturen naar personeel@claudiastrater.com

We hebben ruimte voor twee stagiaire(s), afhankelijk van jouw profiel zul je meer worden ingezet voor marketing of e-commerce. Je bent beschikbaar per september 2018 en je loopt minimaal 5 manden stage voor 38 uur per week.

Over Expresso en Claudia Sträter

Expresso en Claudia Sträter zijn onderdeel van de FNG Group, twee sterk groeiende modebedrijven in de Benelux met activiteiten door heel Europa. Je werkt vanuit ons servicekantoor in Diemen (NH) als onderdeel van de afdeling Marketing & E-commerce. Het kantoor is goed bereikbaar met openbaar vervoer. De bedrijfscultuur is open en plat en er is ruimte voor eigen ontwikkeling. 

Ben jij gek op mode en wil jij alles leren over marketing en e-commerce? Dan zit jij bij Expresso en Claudia Sträter op de goede plek. Je ondersteunt het team op het servicekantoor in Diemen in alle dagelijkse werkzaamheden. Op deze manier krijg jij inzicht in alle facetten van een modebedrijf op marcom en e-commercegebied en weet jij na je stage precies welke kant je op wilt!