Art of
Business

Ook dit seizoen brengt Claudia Sträter weer een reeks krachtige zakelijke looks. In de collectie Art of Business voeren tijdloos zwart, wit en grijs de boventoon, accentkleur kobalt geeft kleur aan de collectie en zorgt voor een eigentijdse twist. Kiest u voor een perfect zittend pak of onderstreept u liever uw persoonlijkheid met een van de elegante jurken?

SHOP NU UIT DE COLLECTIE ART OF BUSINESS EN MAAK
KANS OP EEN LOOK NAAR KEUZE TER WAARDE VAN €350!*

*Bij een online aankoop van een artikel uit de Art of Business collectie, maakt u automatisch kans op een look naar keuze ter waarde van €350. Bekijk hier de volledige actievoorwaarden 

Beeld

DRESS TO IMPRESS

Dat een zakelijke garderobe niet sober hoeft te zijn, bewijst de nieuwe Art of Business collectie. Ger-Jan de Gilde, Head of Design van Claudia Sträter: ‘De nieuwe zakelijke collectie is zowel tijdloos als modieus. De items gaan zeker meerdere seizoenen mee, maar zijn ook eigentijds door de verwerking van modieuze elementen zoals botanische prints, volantmouwen en de kleur kobalt.’ De rode draad door de gehele collectie is vrouwelijkheid, draagcomfort en kwaliteit in materialen en afwerking. De collectie is heel divers. Van een moderne versie van het klassieke pak - uitgevoerd in de comfortabele en praktische travel-kwaliteit Punto Milano - tot een losvallende broek met contrasterende bies, een blazer met een subtiel botanisch dessin in zwart-wit en een kobaltblauwe kanten jurk. Alle items zijn zakelijk chic, bij uitstek geschikt voor een dag op kantoor, een zakelijk diner of internationaal congres, maar door de modische twist ook goed te dragen buiten kantooruren. Dress to impress!