From the wall
@Claudia_strater
Claudia strater pinboards
Glam du Jour

Glam du Jour

Easy chic. Glam du jour luidt het nieuwe modeseizoen in met trendy silhouetten in luxe materialen. Vrouwelijk kant, luchtig plissé en de modieuze jabot. Voor dit gloednieuwe thema lenen we van avondkleding en vertalen we onderkleding naar bovenkleding. 

Lees meer
Art of Business

Art of Business

Claudia Sträter en business looks, dat is zonder twijfel een match. Een match die ook nog eens een sympathieke bijdrage levert aan het goede doel. Met elke aankoop uit de Art of Business collectie steunt u de stichting Dress for Success. 

Lees meer
Winter Textures

Winter Textures

Met Winter Textures laat Claudia Sträter een rijk spel van materialen en texturen zien. Grijs zet de kleurtoon, aangevuld met prachtig petrol green. Key items zijn de kimonotrui in combinatie met de bijpassende gebreide rok tot net over de knie.

Lees meer
Bohemian Beauty

Bohemian Beauty

De verleiding van de jaren zeventig is het uitgangspunt van het thema Bohemian Beauty. We combineren warme aardetonen met een vleugje denim in nieuwe en spannende silhouetten.

Lees meer
Klantendagen

Klantendagen

Graag nodigen wij u uit op onze Claudia Sträter Klantendagen voor de presentatie van de wintercollectie in onze winkels. Onder het genot van een hapje en een glaasje prosecco laten onze modellen u graag zien hoe u de fashion musthaves van dit seizoen combineert.

Lees meer
Art of Business

Art of Business

Niets is zo elegant als een perfect zittend pak. Art of Business brengt dit seizoen een reeks nieuwe krachtige business looks. Deze zijn geïnspireerd op men’s wear, maar dan wel met een female touch. 
Het krijtstreeppak, de aangesloten jurken en de crêpe de Chine blouses zijn office proof maar lenen zich net zo makkelijk voor een chique zakelijke avondlook.
Soepel vallende stoffen, een cleane snit en een tot in de details afgewerkte collectie onderstrepen uw persoonlijkheid. Effortless chic it is!

Lees meer
Power Play

Power Play

Deze winter brengen we een ode aan het krijtstreeppak. De looks van dit stijlvolle thema zijn geïnspireerd op men’s wear maar dan wel met een female touch. Power Play leent zich uitstekend voor business én pleasure.

Lees meer
Opening seizoen

Opening seizoen

Verlengd t/m zondag 4 september

Tijdens onze 'opening seizoen' heten wij u van harte welkom in uw favoriete Claudia Sträter winkel. Wij vertellen u graag wat de musthaves en statements van het winterseizoen 2016 zijn.
 

Lees meer
Soft Shades

Soft Shades

Zachter dan zacht. Soft Shades laat een rijk palet aan vesten, shawls, jurken en truien zien in luxe lichtgewicht materialen. Prachtige pastels zetten de kleurtoon. Tijd voor een fonkelnieuw modeseizoen!

Lees meer
Tropical Flower

Tropical Flower

Tropical Flower biedt sophisticated mode-items in de meest sprankelende kleuren. Een kleurrijk modethema dat garant staat voor de meest zomerse looks. Wij vertellen u graag meer over dit zomerse thema!

Lees meer
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. . . .
  5. 11