Claudia Sträter & VFNO

Claudia Sträter & VFNO

Donderdag 5 september 2013 is de tweede editie van Vogue Fashion’s Night Out Amsterdam. Fashion’s Night Out is een wereldwijd initiatief om fashion te vieren ofwel ‘Celebrate Fashion’. In veel landen is Fashion’s Night Out hét event van het jaar!

 

Kom langs!

De Claudia Sträter winkels in de P.C. Hooftstraat en de Bijenkorf Amsterdam nemen deel aan dit event en houden deze avond de deuren tot 22.00 uur open.

 

Celebrate Fashion

In de winkels van Clauida Sträter zijn verschillende activiteiten, een instore feestje"

 

  • Ontvangst met een glas prosecco;
  • Laat je fotograferen op de cover van de Vogue door fashion fotograaf Otto van den Toorn of Roland Reinders;
  • Bekijk onze Designer's Favourite;
  • Ontvang een exclusieve gift bij aankoop.

 

Graag tot 5 september in Amsterdam!

Gerelateerde Artikelen
Hockey Clinic met Lidewij Welten

Zaterdag 29 september vond op hockeyclub BHC Overbos in Beverwijk een tweetal hockeyclinics plaats met Lidewij Welten, tophockeyster van HC Den Bosch en het Nederlands elftal, en ambassadeur van Claudia Sträter. Beide clinics waren een groot succes.

Lees meer
LINDA. festival

Op zaterdag 29 en zondag 30 september vindt in Zaandam het LINDA.festival plaats. Lekker eten, fijne optredens, een gezellige markt, bijzondere workshops en de leukste mini-cursussen van BN'ers. Claudia Sträter is erbij! 

Lees meer
VIP Fashion Event 2018

Laat u inspireren door de laatste trends en de nieuwste must haves voor deze winter tijdens het VIP Fashion Event van Claudia Sträter. Het event wordt georganiseerd in 14 winkels verspreid door Nederland en vindt plaats tussen 16 oktober en 2 november 2018. Meldt u zich snel aan voor één van onze VIP Fashion Events en bekijk front row de wintercollectie en geniet van een gevarieerd programma vol tips & tricks.

Lees meer