Claudia Sträter & het Ronald McDonald Huis

Claudia Sträter & het Ronald McDonald Huis

Vlakbij het Wilhelmina Kinderziekenhuis staat het Ronald McDonald Huis Utrecht, op nog geen vijf kilometer van winkelcentrum Hoog Catharijne. Het winkelcentrum vindt het belangrijk om goede doelen in Utrecht te steunen en is daarom ook trots het Ronald McDonald Huis Utrecht te kunnen steunen. Naast de sponsoring door het winkelcentrum krijgen ook de bezoekers van Hoog Catharijne de kans om dit goede doel persoonlijk te steunen. In diverse winkels komen de Ronald McDonald collectehuisjes op de toonbank, zodat bezoekers hier kunnen doneren.

 

Collectiehuisje

Zaterdag 15 juni bezocht de Burgemeester van Utrecht, Burgemeester Wolfsen, onze winkel in Hoog Catharijne om het eerste collectehuisje te overhandigen.

 

Het Ronald McDonald fonds

In het Ronald McDonald Huis Utrecht overnachten per jaar 600 gezinnen, zodat ze dichtbij hun zieke kind in het Wilhelmina Kinderziekenhuis kunnen zijn. Het huis biedt deze gezinnen een thuis, soms zelfs voor een periode van maanden, om zo het gezinsleven ondanks alles zoveel mogelijk door te laten gaan. Het Ronald McDonald fonds is geheel afhankelijk van donaties en sponsoren.

 

Claudia Sträter verdubbeld

Draag bij en steun daarmee deze zieke kinderen en hun ouders. Het geld dat wordt opgehaald t/m 31 juli 2013 as. wordt door Claudia Sträter verdubbeld.

 

Dus kom langs en doneer aan dit goede initiatief!


Gerelateerde Artikelen
Claudia Sträter & duurzaamheid

Claudia Sträter wil graag bijdragen aan een meer duurzame wereld en kiest daarom waar mogelijk voor verantwoord geproduceerde materialen. De kledingstukken die Claudia Sträter vervaardigt van de milieubewuste stoffen zijn in de winkel altijd gemakkelijk te herkennen aan het eco-friendly label.

Lees meer
Feestelijke opening vintage store Share your Clothes

Op dinsdag 8 mei 2018 vindt de feestelijke opening plaats van de Claudia Sträter vintage store Share your Clothes in het Centraal Station in Amsterdam. Tijdens dit event presenteren studenten van het Amsterdam Fashion Institute hun visie op de vintage collectie.

Lees meer
Fashion Revolution Week 2018

Bij Claudia Sträter nemen we verantwoordelijkheid voor de ecologische en sociale impact van onze producten. Sinds 2015 zijn we aangesloten bij de Fair Wear Foundation en zetten we stappen om de arbeidsomstandigheden op de werkvloer te verbeteren. We beseffen dat dit een langdurig en soms ingewikkeld proces is, maar we laten ons hierdoor niet weerhouden. We blijven vol energie verbeteringen doorvoeren om op die manier vooruitgang te boeken. Onze lokale CSR-manager Chris Chusinkei uit China is een van de mensen die ons hierbij helpt.

Lees meer