Claudia Sträter & het Ronald McDonald Huis

Claudia Sträter & het Ronald McDonald Huis

Vlakbij het Wilhelmina Kinderziekenhuis staat het Ronald McDonald Huis Utrecht, op nog geen vijf kilometer van winkelcentrum Hoog Catharijne. Het winkelcentrum vindt het belangrijk om goede doelen in Utrecht te steunen en is daarom ook trots het Ronald McDonald Huis Utrecht te kunnen steunen. Naast de sponsoring door het winkelcentrum krijgen ook de bezoekers van Hoog Catharijne de kans om dit goede doel persoonlijk te steunen. In diverse winkels komen de Ronald McDonald collectehuisjes op de toonbank, zodat bezoekers hier kunnen doneren.

 

Collectiehuisje

Zaterdag 15 juni bezocht de Burgemeester van Utrecht, Burgemeester Wolfsen, onze winkel in Hoog Catharijne om het eerste collectehuisje te overhandigen.

 

Het Ronald McDonald fonds

In het Ronald McDonald Huis Utrecht overnachten per jaar 600 gezinnen, zodat ze dichtbij hun zieke kind in het Wilhelmina Kinderziekenhuis kunnen zijn. Het huis biedt deze gezinnen een thuis, soms zelfs voor een periode van maanden, om zo het gezinsleven ondanks alles zoveel mogelijk door te laten gaan. Het Ronald McDonald fonds is geheel afhankelijk van donaties en sponsoren.

 

Claudia Sträter verdubbeld

Draag bij en steun daarmee deze zieke kinderen en hun ouders. Het geld dat wordt opgehaald t/m 31 juli 2013 as. wordt door Claudia Sträter verdubbeld.

 

Dus kom langs en doneer aan dit goede initiatief!


Gerelateerde Artikelen
Focus op verantwoorde en gecertificeerde mohair

Aangezien er steeds meer vragen komen over ons beleid wat betreft mohair, hierbij onze toelichting:

We willen graag transparant zijn over ons MVO-beleid. We gebruiken verschillende dierlijke materialen in de collecties, waaronder mohair. Dit haar is afkomstig van de angorageit. In 2018 bestond de collectie uit 0,16% mohair, voornamelijk verwerkt in knitwear.

Lees meer
Claudia Sträter loves Anna Drijver

De succesvolle merkcampagne EMPOWERED BY Claudia Sträter, met in de hoofdrol actrice Anna Drijver, krijgt een winters vervolg. Met de campagne EMPOWERED BY Claudia Sträter, die in februari van dit jaar werd gelanceerd, laat het modemerk zien hoe sterk en relevant de collectie is voor de krachtige, zelfbewuste vrouw.

Lees meer
Fashion Revolution Week 2019

Tijdens Fashion Revolution Week wordt aandacht gevraagd voor de arbeidsomstandigheden in de textielindustrie. Concrete aanleiding voor dit initiatief was de ramp bij Rana Plaza in Bangladesh in 2013. Het doel van Fashion Revolution Week is aandacht vragen voor en geven aan de makers van onze kleding en bewustzijn te creëren bij de consument met de terugkerende vraag Who Made My Clothes?

Lees meer