Claudia Sträter & het Ronald McDonald Huis

Claudia Sträter & het Ronald McDonald Huis

Vlakbij het Wilhelmina Kinderziekenhuis staat het Ronald McDonald Huis Utrecht, op nog geen vijf kilometer van winkelcentrum Hoog Catharijne. Het winkelcentrum vindt het belangrijk om goede doelen in Utrecht te steunen en is daarom ook trots het Ronald McDonald Huis Utrecht te kunnen steunen. Naast de sponsoring door het winkelcentrum krijgen ook de bezoekers van Hoog Catharijne de kans om dit goede doel persoonlijk te steunen. In diverse winkels komen de Ronald McDonald collectehuisjes op de toonbank, zodat bezoekers hier kunnen doneren.

 

Collectiehuisje

Zaterdag 15 juni bezocht de Burgemeester van Utrecht, Burgemeester Wolfsen, onze winkel in Hoog Catharijne om het eerste collectehuisje te overhandigen.

 

Het Ronald McDonald fonds

In het Ronald McDonald Huis Utrecht overnachten per jaar 600 gezinnen, zodat ze dichtbij hun zieke kind in het Wilhelmina Kinderziekenhuis kunnen zijn. Het huis biedt deze gezinnen een thuis, soms zelfs voor een periode van maanden, om zo het gezinsleven ondanks alles zoveel mogelijk door te laten gaan. Het Ronald McDonald fonds is geheel afhankelijk van donaties en sponsoren.

 

Claudia Sträter verdubbeld

Draag bij en steun daarmee deze zieke kinderen en hun ouders. Het geld dat wordt opgehaald t/m 31 juli 2013 as. wordt door Claudia Sträter verdubbeld.

 

Dus kom langs en doneer aan dit goede initiatief!


Gerelateerde Artikelen
Art of Business

Claudia Sträter en business looks, dat is zonder twijfel een match. Een match die ook nog eens een sympathieke bijdrage levert aan het goede doel. Met elke aankoop uit de Art of Business collectie steunt u de stichting Dress for Success. 

Lees meer
Claudia Sträter schenkt €5000,- aan stichting Unfair

In het kader van onze actie 'Dutch Art Art supported by Claudia Sträter' hebben talentvolle kunstenaars in opdracht van Head of Design, Ger-Jan de Gilde, een kunstwerk gemaakt, geïnspireerd op onze collectie.  

Lees meer
Niels Broszat wint Koninklijke kunst prijs

We hebben fantastisch nieuws; Niels Broszat won afgelopen vrijdag 10 oktober de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst. Niels is één van de Nederlandse kunstenaars die, in het kader van Dutch Art supported by Claudia Sträter, een werk voor ons maakte. We zijn zeer trots op onze samenwerking met deze talentvolle kunstenaar en kersverse prijswinnaar. We feliciteren hem van harte met deze prijs.

Lees meer