Claudia Sträter & het Ronald McDonald Huis

Claudia Sträter & het Ronald McDonald Huis

Vlakbij het Wilhelmina Kinderziekenhuis staat het Ronald McDonald Huis Utrecht, op nog geen vijf kilometer van winkelcentrum Hoog Catharijne. Het winkelcentrum vindt het belangrijk om goede doelen in Utrecht te steunen en is daarom ook trots het Ronald McDonald Huis Utrecht te kunnen steunen. Naast de sponsoring door het winkelcentrum krijgen ook de bezoekers van Hoog Catharijne de kans om dit goede doel persoonlijk te steunen. In diverse winkels komen de Ronald McDonald collectehuisjes op de toonbank, zodat bezoekers hier kunnen doneren.

 

Collectiehuisje

Zaterdag 15 juni bezocht de Burgemeester van Utrecht, Burgemeester Wolfsen, onze winkel in Hoog Catharijne om het eerste collectehuisje te overhandigen.

 

Het Ronald McDonald fonds

In het Ronald McDonald Huis Utrecht overnachten per jaar 600 gezinnen, zodat ze dichtbij hun zieke kind in het Wilhelmina Kinderziekenhuis kunnen zijn. Het huis biedt deze gezinnen een thuis, soms zelfs voor een periode van maanden, om zo het gezinsleven ondanks alles zoveel mogelijk door te laten gaan. Het Ronald McDonald fonds is geheel afhankelijk van donaties en sponsoren.

 

Claudia Sträter verdubbeld

Draag bij en steun daarmee deze zieke kinderen en hun ouders. Het geld dat wordt opgehaald t/m 31 juli 2013 as. wordt door Claudia Sträter verdubbeld.

 

Dus kom langs en doneer aan dit goede initiatief!


Gerelateerde Artikelen
Claudia Sträter X Vouch

Claudia Sträter draagt kunst en vormgeving een warm hart toe. Voor het modeseizoen zomer 2019 vroeg Head of Design Ger-Jan de Gilde vier mode-illustratoren, allen ArtEZ alumni, een illustratie te maken geïnspireerd op de thema’s uit de collectie. 

Lees meer
EMPOWERED BY Claudia Sträter

Persbericht

Claudia Sträter lanceert merkcampagne met actrice Anna Drijver

Claudia Sträter lanceert in februari 2019 de merkcampagne EMPOWERED BY Claudia Sträter. Met in de hoofdrol: Anna Drijver. EMPOWERED BY Claudia Sträter staat voor vrouwelijke elegantie, authenticiteit en ambitie. Het high end fashion merk herkent deze waarden in de getalenteerde actrice en vroeg haar daarom als gezicht van de campagne. Claudia Sträter wil laten zien hoe sterk en relevant het merk - dat al bijna vijftig jaar bestaat - nog altijd is voor de zelfbewuste, gedreven vrouw. De samenwerking is aangegaan voor de modeseizoenen zomer en winter 2019.

Lees meer
Sustainable Fashion Week

WE CARE Deze week is Sustainable Fashion Week. Een mooi moment om een aantal medewerkers voor te stellen die zich binnen Claudia Sträter met duurzaamheid bezighouden. We kiezen waar mogelijk voor verantwoord geproduceerde materialen zoals Tencel en gerecycled polyester. Iemand die bijna dagelijks te maken heeft met de keuze van materialen is Head of design Ger-Jan de Gilde. Lees het derde en laatste interview uit de serie hier.

Lees meer