Claudia Sträter & het Ronald McDonald Huis

Claudia Sträter & het Ronald McDonald Huis

Vlakbij het Wilhelmina Kinderziekenhuis staat het Ronald McDonald Huis Utrecht, op nog geen vijf kilometer van winkelcentrum Hoog Catharijne. Het winkelcentrum vindt het belangrijk om goede doelen in Utrecht te steunen en is daarom ook trots het Ronald McDonald Huis Utrecht te kunnen steunen. Naast de sponsoring door het winkelcentrum krijgen ook de bezoekers van Hoog Catharijne de kans om dit goede doel persoonlijk te steunen. In diverse winkels komen de Ronald McDonald collectehuisjes op de toonbank, zodat bezoekers hier kunnen doneren.

 

Collectiehuisje

Zaterdag 15 juni bezocht de Burgemeester van Utrecht, Burgemeester Wolfsen, onze winkel in Hoog Catharijne om het eerste collectehuisje te overhandigen.

 

Het Ronald McDonald fonds

In het Ronald McDonald Huis Utrecht overnachten per jaar 600 gezinnen, zodat ze dichtbij hun zieke kind in het Wilhelmina Kinderziekenhuis kunnen zijn. Het huis biedt deze gezinnen een thuis, soms zelfs voor een periode van maanden, om zo het gezinsleven ondanks alles zoveel mogelijk door te laten gaan. Het Ronald McDonald fonds is geheel afhankelijk van donaties en sponsoren.

 

Claudia Sträter verdubbeld

Draag bij en steun daarmee deze zieke kinderen en hun ouders. Het geld dat wordt opgehaald t/m 31 juli 2013 as. wordt door Claudia Sträter verdubbeld.

 

Dus kom langs en doneer aan dit goede initiatief!


Gerelateerde Artikelen
Sustainable Fashion Week

WE CARE Deze week is Sustainable Fashion Week. Een mooi moment om een aantal medewerkers voor te stellen die zich binnen Claudia Sträter met duurzaamheid bezighouden. We kiezen waar mogelijk voor verantwoord geproduceerde materialen zoals Tencel en gerecycled polyester. Iemand die bijna dagelijks te maken heeft met de keuze van materialen is Head of design Ger-Jan de Gilde. Lees het derde en laatste interview uit de serie hier.

Lees meer
Nieuw bij Claudia Sträter | Charlotte Rhys

Als aanvulling op ons assortiment presenteren wij luxueuze bad-, body- en lifestyleproducten van het merk Charlotte Rhys: een douchegel, hand- en bodylotion, interieurspray en geurkaars. Het Zuid-Afrikaanse merk heeft de bescherming van natuurlijke bronnen en duurzame ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Een merk met een geweten dus, dat perfect aansluit bij de missie van Claudia Sträter om bij te dragen aan een meer duurzame wereld. Om u kennis te laten maken met de producten van Charlotte Rhys ontvangt u tijdens de Preview Days een mini set met luxe bad- en bodyproducten bij besteding vanaf €150.

Lees meer
Waste2Wear | Ocean Plastic Project

In de winkels van zusterlabels Expresso, Promiss, Steps en Claudia Sträter zijn dit modeseizoen - herfst/winter 2018 - fashion items te vinden die hebben bijgedragen aan het verkleinen van de gigantische plastic afvalberg. Twee miljoen plastic flesjes zijn door het Waste2Wear | Ocean Plastic Project waaraan deze merken deelnemen niet in het milieu achtergebleven of in de verbrandingsoven terechtgekomen. Het doel van dit project is met concrete oplossingen het bewustzijn dat het anders kan te vergroten.

Lees meer