Leukste winkelstraat van Nederland is...

Leukste winkelstraat van Nederland is...

De leukste winkelstraat van Nederland 2013 is bekend!

 

Het winkelend publiek heeft de Raadhuisstraat & Binnenweg in Heemstede tot leukste winkelstraat verkozen. NLstraats nomineerde drie maanden geleden ruim 65 winkelstraten verspreid over heel Nederland. Waaronder de Binnenweg in Heemstede waar Claudia Sträter ook is gevestigd! 

 

Criteria voor een nominatie waren onder meer de diversiteit van het winkelaanbod, de sfeer en de uitstraling van de straat. 

Het eindoordeel liet NLstreets over aan het winkelend publiek. Ruim 15.000 mensen stemden op hun favoriete winkelstraat in winkel van Nederland 2013.

 

Heemstede

Heemstede is nog zo'n plaats waar je nog heerlijk op je gemak kunt winkelen. Het centrum doet nostalgisch aan, er hangt een sfeer van dorpse gezelligheid. 

Heeft u in de planning om u alvast op modegebied te orriënteren voor het nieuwe zomerseizoen? Kom dan eens langs bij onze winkel in Heemstede op binnenweg 46 en laat u informeren over de laatste trends. Wij ontvangen u graag met een glas prosecco! 

Gerelateerde Artikelen
Sustainable Fashion Week

WE CARE Deze week is Sustainable Fashion Week. Een mooi moment om een aantal medewerkers voor te stellen die zich binnen Claudia Sträter met duurzaamheid bezighouden. We kiezen waar mogelijk voor verantwoord geproduceerde materialen zoals Tencel en gerecycled polyester. Iemand die bijna dagelijks te maken heeft met de keuze van materialen is Head of design Ger-Jan de Gilde. Lees het derde en laatste interview uit de serie hier.

Lees meer
Nieuw bij Claudia Sträter | Charlotte Rhys

Als aanvulling op ons assortiment presenteren wij luxueuze bad-, body- en lifestyleproducten van het merk Charlotte Rhys: een douchegel, hand- en bodylotion, interieurspray en geurkaars. Het Zuid-Afrikaanse merk heeft de bescherming van natuurlijke bronnen en duurzame ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Een merk met een geweten dus, dat perfect aansluit bij de missie van Claudia Sträter om bij te dragen aan een meer duurzame wereld. Om u kennis te laten maken met de producten van Charlotte Rhys ontvangt u tijdens de Preview Days een mini set met luxe bad- en bodyproducten bij besteding vanaf €150.

Lees meer
Waste2Wear | Ocean Plastic Project

In de winkels van zusterlabels Expresso, Promiss, Steps en Claudia Sträter zijn dit modeseizoen - herfst/winter 2018 - fashion items te vinden die hebben bijgedragen aan het verkleinen van de gigantische plastic afvalberg. Twee miljoen plastic flesjes zijn door het Waste2Wear | Ocean Plastic Project waaraan deze merken deelnemen niet in het milieu achtergebleven of in de verbrandingsoven terechtgekomen. Het doel van dit project is met concrete oplossingen het bewustzijn dat het anders kan te vergroten.

Lees meer