Leukste winkelstraat van Nederland is...

Leukste winkelstraat van Nederland is...

De leukste winkelstraat van Nederland 2013 is bekend!

 

Het winkelend publiek heeft de Raadhuisstraat & Binnenweg in Heemstede tot leukste winkelstraat verkozen. NLstraats nomineerde drie maanden geleden ruim 65 winkelstraten verspreid over heel Nederland. Waaronder de Binnenweg in Heemstede waar Claudia Sträter ook is gevestigd! 

 

Criteria voor een nominatie waren onder meer de diversiteit van het winkelaanbod, de sfeer en de uitstraling van de straat. 

Het eindoordeel liet NLstreets over aan het winkelend publiek. Ruim 15.000 mensen stemden op hun favoriete winkelstraat in winkel van Nederland 2013.

 

Heemstede

Heemstede is nog zo'n plaats waar je nog heerlijk op je gemak kunt winkelen. Het centrum doet nostalgisch aan, er hangt een sfeer van dorpse gezelligheid. 

Heeft u in de planning om u alvast op modegebied te orriënteren voor het nieuwe zomerseizoen? Kom dan eens langs bij onze winkel in Heemstede op binnenweg 46 en laat u informeren over de laatste trends. Wij ontvangen u graag met een glas prosecco! 

Gerelateerde Artikelen
Claudia Sträter X Vouch

Claudia Sträter draagt kunst en vormgeving een warm hart toe. Voor het modeseizoen zomer 2019 vroeg Head of Design Ger-Jan de Gilde vier mode-illustratoren, allen ArtEZ alumni, een illustratie te maken geïnspireerd op de thema’s uit de collectie. 

Lees meer
EMPOWERED BY Claudia Sträter

Persbericht

Claudia Sträter lanceert merkcampagne met actrice Anna Drijver

Claudia Sträter lanceert in februari 2019 de merkcampagne EMPOWERED BY Claudia Sträter. Met in de hoofdrol: Anna Drijver. EMPOWERED BY Claudia Sträter staat voor vrouwelijke elegantie, authenticiteit en ambitie. Het high end fashion merk herkent deze waarden in de getalenteerde actrice en vroeg haar daarom als gezicht van de campagne. Claudia Sträter wil laten zien hoe sterk en relevant het merk - dat al bijna vijftig jaar bestaat - nog altijd is voor de zelfbewuste, gedreven vrouw. De samenwerking is aangegaan voor de modeseizoenen zomer en winter 2019.

Lees meer
Sustainable Fashion Week

WE CARE Deze week is Sustainable Fashion Week. Een mooi moment om een aantal medewerkers voor te stellen die zich binnen Claudia Sträter met duurzaamheid bezighouden. We kiezen waar mogelijk voor verantwoord geproduceerde materialen zoals Tencel en gerecycled polyester. Iemand die bijna dagelijks te maken heeft met de keuze van materialen is Head of design Ger-Jan de Gilde. Lees het derde en laatste interview uit de serie hier.

Lees meer