Leukste winkelstraat van Nederland is...

Leukste winkelstraat van Nederland is...

De leukste winkelstraat van Nederland 2013 is bekend!

 

Het winkelend publiek heeft de Raadhuisstraat & Binnenweg in Heemstede tot leukste winkelstraat verkozen. NLstraats nomineerde drie maanden geleden ruim 65 winkelstraten verspreid over heel Nederland. Waaronder de Binnenweg in Heemstede waar Claudia Sträter ook is gevestigd! 

 

Criteria voor een nominatie waren onder meer de diversiteit van het winkelaanbod, de sfeer en de uitstraling van de straat. 

Het eindoordeel liet NLstreets over aan het winkelend publiek. Ruim 15.000 mensen stemden op hun favoriete winkelstraat in winkel van Nederland 2013.

 

Heemstede

Heemstede is nog zo'n plaats waar je nog heerlijk op je gemak kunt winkelen. Het centrum doet nostalgisch aan, er hangt een sfeer van dorpse gezelligheid. 

Heeft u in de planning om u alvast op modegebied te orriënteren voor het nieuwe zomerseizoen? Kom dan eens langs bij onze winkel in Heemstede op binnenweg 46 en laat u informeren over de laatste trends. Wij ontvangen u graag met een glas prosecco! 

Gerelateerde Artikelen
Focus op verantwoorde en gecertificeerde mohair

Aangezien er steeds meer vragen komen over ons beleid wat betreft mohair, hierbij onze toelichting:

We willen graag transparant zijn over ons MVO-beleid. We gebruiken verschillende dierlijke materialen in de collecties, waaronder mohair. Dit haar is afkomstig van de angorageit. In 2018 bestond de collectie uit 0,16% mohair, voornamelijk verwerkt in knitwear.

Lees meer
Claudia Sträter loves Anna Drijver

De succesvolle merkcampagne EMPOWERED BY Claudia Sträter, met in de hoofdrol actrice Anna Drijver, krijgt een winters vervolg. Met de campagne EMPOWERED BY Claudia Sträter, die in februari van dit jaar werd gelanceerd, laat het modemerk zien hoe sterk en relevant de collectie is voor de krachtige, zelfbewuste vrouw.

Lees meer
Fashion Revolution Week 2019

Tijdens Fashion Revolution Week wordt aandacht gevraagd voor de arbeidsomstandigheden in de textielindustrie. Concrete aanleiding voor dit initiatief was de ramp bij Rana Plaza in Bangladesh in 2013. Het doel van Fashion Revolution Week is aandacht vragen voor en geven aan de makers van onze kleding en bewustzijn te creëren bij de consument met de terugkerende vraag Who Made My Clothes?

Lees meer