Leukste winkelstraat van Nederland is...

Leukste winkelstraat van Nederland is...

De leukste winkelstraat van Nederland 2013 is bekend!

 

Het winkelend publiek heeft de Raadhuisstraat & Binnenweg in Heemstede tot leukste winkelstraat verkozen. NLstraats nomineerde drie maanden geleden ruim 65 winkelstraten verspreid over heel Nederland. Waaronder de Binnenweg in Heemstede waar Claudia Sträter ook is gevestigd! 

 

Criteria voor een nominatie waren onder meer de diversiteit van het winkelaanbod, de sfeer en de uitstraling van de straat. 

Het eindoordeel liet NLstreets over aan het winkelend publiek. Ruim 15.000 mensen stemden op hun favoriete winkelstraat in winkel van Nederland 2013.

 

Heemstede

Heemstede is nog zo'n plaats waar je nog heerlijk op je gemak kunt winkelen. Het centrum doet nostalgisch aan, er hangt een sfeer van dorpse gezelligheid. 

Heeft u in de planning om u alvast op modegebied te orriënteren voor het nieuwe zomerseizoen? Kom dan eens langs bij onze winkel in Heemstede op binnenweg 46 en laat u informeren over de laatste trends. Wij ontvangen u graag met een glas prosecco! 

Gerelateerde Artikelen
Claudia Sträter & duurzaamheid

Claudia Sträter wil graag bijdragen aan een meer duurzame wereld en kiest daarom waar mogelijk voor verantwoord geproduceerde materialen. De kledingstukken die Claudia Sträter vervaardigt van de milieubewuste stoffen zijn in de winkel altijd gemakkelijk te herkennen aan het eco-friendly label.

Lees meer
Feestelijke opening vintage store Share your Clothes

Op dinsdag 8 mei 2018 vindt de feestelijke opening plaats van de Claudia Sträter vintage store Share your Clothes in het Centraal Station in Amsterdam. Tijdens dit event presenteren studenten van het Amsterdam Fashion Institute hun visie op de vintage collectie.

Lees meer
Fashion Revolution Week 2018

Bij Claudia Sträter nemen we verantwoordelijkheid voor de ecologische en sociale impact van onze producten. Sinds 2015 zijn we aangesloten bij de Fair Wear Foundation en zetten we stappen om de arbeidsomstandigheden op de werkvloer te verbeteren. We beseffen dat dit een langdurig en soms ingewikkeld proces is, maar we laten ons hierdoor niet weerhouden. We blijven vol energie verbeteringen doorvoeren om op die manier vooruitgang te boeken. Onze lokale CSR-manager Chris Chusinkei uit China is een van de mensen die ons hierbij helpt.

Lees meer