Leukste winkelstraat van Nederland is...

Leukste winkelstraat van Nederland is...

De leukste winkelstraat van Nederland 2013 is bekend!

 

Het winkelend publiek heeft de Raadhuisstraat & Binnenweg in Heemstede tot leukste winkelstraat verkozen. NLstraats nomineerde drie maanden geleden ruim 65 winkelstraten verspreid over heel Nederland. Waaronder de Binnenweg in Heemstede waar Claudia Sträter ook is gevestigd! 

 

Criteria voor een nominatie waren onder meer de diversiteit van het winkelaanbod, de sfeer en de uitstraling van de straat. 

Het eindoordeel liet NLstreets over aan het winkelend publiek. Ruim 15.000 mensen stemden op hun favoriete winkelstraat in winkel van Nederland 2013.

 

Heemstede

Heemstede is nog zo'n plaats waar je nog heerlijk op je gemak kunt winkelen. Het centrum doet nostalgisch aan, er hangt een sfeer van dorpse gezelligheid. 

Heeft u in de planning om u alvast op modegebied te orriënteren voor het nieuwe zomerseizoen? Kom dan eens langs bij onze winkel in Heemstede op binnenweg 46 en laat u informeren over de laatste trends. Wij ontvangen u graag met een glas prosecco! 

Gerelateerde Artikelen
Art of Business

Claudia Sträter en business looks, dat is zonder twijfel een match. Een match die ook nog eens een sympathieke bijdrage levert aan het goede doel. Met elke aankoop uit de Art of Business collectie steunt u de stichting Dress for Success. 

Lees meer
Claudia Sträter schenkt €5000,- aan stichting Unfair

In het kader van onze actie 'Dutch Art Art supported by Claudia Sträter' hebben talentvolle kunstenaars in opdracht van Head of Design, Ger-Jan de Gilde, een kunstwerk gemaakt, geïnspireerd op onze collectie.  

Lees meer
Niels Broszat wint Koninklijke kunst prijs

We hebben fantastisch nieuws; Niels Broszat won afgelopen vrijdag 10 oktober de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst. Niels is één van de Nederlandse kunstenaars die, in het kader van Dutch Art supported by Claudia Sträter, een werk voor ons maakte. We zijn zeer trots op onze samenwerking met deze talentvolle kunstenaar en kersverse prijswinnaar. We feliciteren hem van harte met deze prijs.

Lees meer