Party Collectie 2014

Party Collectie 2014

Vrouwelijke silhouetten, luxe stoffen en die vertrouwde verfijnde elegantie; in de nieuwste collectie komt het signatuur van Claudia Sträter geheel tot haar recht. Voeg daar een subtiele sparkle aan toe en de party collectie van 2014 is een feit.

 

Voor het feestseizoen lieten we ons inspireren door een glamoureuze sparkling. Zo kenmerkt de collectie zich door een lichtglanzende stoffenmix, dynamische two-tone dessins en gekleurde metallics. Dit resulteert in een feestelijke melange van krachtige statement stukken en luxueuze basics. Bovendien gemakkelijk te combineren met kledingstukken uit onze wintercollectie.


Het wordt een party seizoen vol eigentijdse looks en elegantie. Waar het kleurenpalet is beperkt tot een combinatie van paars en kobaltblauw op een diepzwarte basis, spelen glittergaren, pailletten en studs de absolute hoofdrol. 


Subtiel en op geheel eigen wijze word de glinsterende touch verweven in ware klassiekers. Zo zien we het tweedjasje van bouclé breisel terug in een lichtglanzende zilverprint met feestelijke pailletten en werd de welbekende little black dress dankzij een metallic coating getransformeerd tot echte showstopper.


Sprankelende kledingstukken waren lange tijd enkel draagbaar tijdens de feestdagen en avondjes uit. Met deze collectie laten we echter zien dat metallic tinten en glinsterende streeppatronen ook prima kunnen bij koudere temperaturen. Wie kiest voor één sterk item, maakt haar warme winterlook sophisticated en helemaal on-trend.

Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer