Power Play

Power Play

Deze winter brengen we een ode aan het krijtstreeppak. De looks van dit stijlvolle thema zijn geïnspireerd op men’s wear maar dan wel met een female touch. Power Play leent zich uitstekend voor business én pleasure.

 

 Stijlvolle signatuur

Het krijtstreeppak is een absolute musthave dit nieuwe seizoen. Niets zo elegant en tijdloos als een perfect zittende blazer met bijpassende pantalon. Vrouwelijke blouses en prachtige leren tassen en schoenen zorgen voor een gesofisticeerde toets. Het strakke kleurenpalet geeft alle ruimte aan rijke materialen en texturen. Zachte tweeds, Italiaanse wolblends en luxe zijdestoffen geven uw look de typische stijlvolle Claudia Sträter signatuur!

Effortless chic

Power Play is men’s wear georiënteerd en mixt de klassieke kleu­rencombinatie zwart-wit met bordeauxrood. Soepel val­lende broeken in tweed, wollen spencers en aangesloten jur­ken tot net op en over de knie zorgen voor krachtige silhouetten. De witte blouse krijgt een absolute podiumplaats. U ziet ze in poplin maar ook in een soepele crêpe de Chine. Draag ze nonchalant vrouwelijk met het kraagje boven de trui en het blousepand over de broek. Effortless chic it is!

Gerelateerde Artikelen
New Athletic

Een gezonde lifestyle is actueler dan ooit en Claudia Sträter flirt dan ook opnieuw met sportswear.

Lees meer
Smart Suit

Claudia Sträter experimenteert graag met klassieke ingrediënten om hier vervolgens een vernieuwende draai aan te geven.

Lees meer
Fall Fun

Claudia Sträter verwelkomt het nieuwe seizoen met bloemen, waarbij de hoofdrol is weggelegd voor een digitale print die oogt als een bont samengesteld boeket.

Lees meer