Power Play

Power Play

Deze winter brengen we een ode aan het krijtstreeppak. De looks van dit stijlvolle thema zijn geïnspireerd op men’s wear maar dan wel met een female touch. Power Play leent zich uitstekend voor business én pleasure.

 

 Stijlvolle signatuur

Het krijtstreeppak is een absolute musthave dit nieuwe seizoen. Niets zo elegant en tijdloos als een perfect zittende blazer met bijpassende pantalon. Vrouwelijke blouses en prachtige leren tassen en schoenen zorgen voor een gesofisticeerde toets. Het strakke kleurenpalet geeft alle ruimte aan rijke materialen en texturen. Zachte tweeds, Italiaanse wolblends en luxe zijdestoffen geven uw look de typische stijlvolle Claudia Sträter signatuur!

Effortless chic

Power Play is men’s wear georiënteerd en mixt de klassieke kleu­rencombinatie zwart-wit met bordeauxrood. Soepel val­lende broeken in tweed, wollen spencers en aangesloten jur­ken tot net op en over de knie zorgen voor krachtige silhouetten. De witte blouse krijgt een absolute podiumplaats. U ziet ze in poplin maar ook in een soepele crêpe de Chine. Draag ze nonchalant vrouwelijk met het kraagje boven de trui en het blousepand over de broek. Effortless chic it is!

Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer