Amazing Amazon

Amazing Amazon

In het nieuwe thema “Amazing Amazon” diende, zoals de naam al doet vermoeden, de tropische Amazone als inspiratie voor een collectie met de meest uiteenlopende dierenprints. Van luipaard tot slang of tijger; alles komt voorbij.

 

Deze exotische inspiratie is vertaald naar een rijke winterse collectie in een warm kleurenpalet; camel, zand en cognac op een basis van zwart. Ook worden de dierenprints onderling met elkaar gecombineerd in statement colour blocking prints. Denk bijvoorbeeld aan een mooie vrouwelijke jurk met horizontale banen waarop verschillende patronen elkaar afwisselen.

 

De clash van prints is uitgewerkt in rijke materialen met bijzondere technieken. Zo zijn veel items gemaakt van wol met jacquard geweven patronen, en persten we bijvoorbeeld een subtiel luipaardreliëf in leren jasjes. Een aantal van onze favoriete eyecatchers zijn een grote wollen cape met uitvergrootte luipaardprint en zwarte suède franje onderaan, een zwarte leren jurk in mooie aansluitende pasvorm en een getailleerde blazer met bijpassende pantalon in zandkleurig jacquard geweven dessin.

 

Kortom: welkom in de “Amazing Amazon”! Ga op expeditie en combineer vrijuit. Door de kalme aardetinten zijn haast alle items met elkaar te combineren tot een stijlvol geheel.

 

Bekijk de Amazing Amazon collectie in het lookbook of neem een kijkje in het online magazine waarin de trend uit deze collectie wordt uitgelicht: Animal.

Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer