Art Remix

Art Remix

Uitbundige kleurencombinaties, schilderachtige prints en lichtglanzende stoffen; de Art Remix collectie valt op en staat garant voor de meest zomerse looks in een handomdraai.

 

Zoals de naam al doet vermoeden lieten wij ons binnen deze voorjaarslijn inspireren door een ware art explosie. Waar de kleurrijke prints direct in het oog springen, zorgen luxe stoffen en materialen voor zomeritems van de fijnste kwaliteit. Zo zien we een gevarieerd geheel van onder meer zijde, linnen, viscose en de meest luchtige breisels voorbij komen; bovendien perfect passend binnen het huidige seizoen.

 

De ontwerpen variëren van schilderachtige dessins tot grafische prints en van speelse letterpatronen tot een onregelmatig lijnenspel. Waar u de items op subtiele wijze afzonderlijk van elkaar kunt combineren met een basisitem, kunt u ook kiezen voor een meer gewaagde print-op-print look. Beide vindt u terug in ons Lookbook, waar wij de meest uiteenlopende looks creëerden. 

 

Zo zien we een kobaltblauw pak met contrasterende ritsen, broeken met een gebleekt effect en een veelvuldigheid aan jurkjes met figuur flatterende elementen. Een andere eyecatcher binnen de Art Remix collectie is de groengekleurde maxi jurk met splitten langs de benen voor een extra zomerse feel.

 

Ga ook voor kleur dit voorjaar en creëer aan de hand van deze collectie op geheel eigen wijze de meest modieuze zomerlooks.
 

Shop nu de Art Remix collectie.

Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer