ArtEZ talent herontwerpt kledingstukken Claudia Sträter

ArtEZ talent herontwerpt kledingstukken Claudia Sträter

29 Tweedejaars studenten Fashion Design van ArtEZ Academie voor Art & Design in Arnhem waren de afgelopen weken in de ban van Claudia Sträter. De opdracht die Claudia Sträter meegaf aan de studenten - een ontwerpproject van de bachelor opleiding Fashion Design - was simpel: herontwerp binnen één week een nieuwe outfit uit zeven gedragen kledingstukken, zonder nieuwe stoffen toe te voegen.

 

De winnaars

Matthijs Boelee, Head of Fashion Design BA en Ger-Jan de Gilde, Hoofd Design Claudia Sträter kozen uit alle ontwerpen de 5 beste: Christina Albrecht, Mareike Ficht, Peer Cox, Joosje Werre en Johannes Offerhaus.

Deze 5 getalenteerde ArtEZ-studenten mogen hun outfit exposeren in de Claudia Sträter etalages en wonnen een fotoshoot met de bekende beeldend kunstenaar Louise te Poele.

 

Dutch Design Week

De 5 winnende ontwerpen zijn van 4 tot 17 oktober te bewonderen in de etalages van Claudia Sträter Utrecht Hoog Catharijne, Amsterdam Kalverstraat en Arnhem.

Alle 29 ontwerpen zijn te zien tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven van 19 t/m 27 oktober 2013.Gerelateerde Artikelen
In Motion

De succesvol gelanceerde collectie CS sports is dit seizoen uitgebreid met CS night en CS lounge.

Lees meer
Jungle Joy

Op flora geïnspireerde prints en een waaier van verschillende tinten groen voeren je in gedachten mee naar tropische bestemmingen.

Lees meer
Active Elegance

Claudia Sträter trapt het nieuwe seizoen af met pittige belijningen en innovatieve materialen.

Lees meer