ArtEZ talent herontwerpt kledingstukken Claudia Sträter

ArtEZ talent herontwerpt kledingstukken Claudia Sträter

29 Tweedejaars studenten Fashion Design van ArtEZ Academie voor Art & Design in Arnhem waren de afgelopen weken in de ban van Claudia Sträter. De opdracht die Claudia Sträter meegaf aan de studenten - een ontwerpproject van de bachelor opleiding Fashion Design - was simpel: herontwerp binnen één week een nieuwe outfit uit zeven gedragen kledingstukken, zonder nieuwe stoffen toe te voegen.

 

De winnaars

Matthijs Boelee, Head of Fashion Design BA en Ger-Jan de Gilde, Hoofd Design Claudia Sträter kozen uit alle ontwerpen de 5 beste: Christina Albrecht, Mareike Ficht, Peer Cox, Joosje Werre en Johannes Offerhaus.

Deze 5 getalenteerde ArtEZ-studenten mogen hun outfit exposeren in de Claudia Sträter etalages en wonnen een fotoshoot met de bekende beeldend kunstenaar Louise te Poele.

 

Dutch Design Week

De 5 winnende ontwerpen zijn van 4 tot 17 oktober te bewonderen in de etalages van Claudia Sträter Utrecht Hoog Catharijne, Amsterdam Kalverstraat en Arnhem.

Alle 29 ontwerpen zijn te zien tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven van 19 t/m 27 oktober 2013.Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer