Botanic Glory

Botanic Glory

Sophisticated looks en items die uitblinken in elegantie; de Botanic Glory collectie brengt dit voorjaar luxueuze ontwerpen voor de moderne vrouw.

 

In deze zomercollectie staat een verfijnde look staat centraal, waarbij er veel aandacht is voor ontwerp, kwaliteit en een goede pasvorm. De collectie varieert van kwalitatieve basics tot ware eyecatchers met sierlijke prints. Terugkerende patronen kenmerken zich door invloeden uit de Art Nouveau; motieven met symmetrische composities en gracieus gestileerde planten en bloemen. Daarbij is het kleurenpalet even sprekend. Rood en oranje voeren samen met zand en zwart de toon in deze sprankelende collectie.

 

De Botanic Glory collectie zit vol musthaves. Zo behoort een jasje – gemaakt van buitengewoon zacht leer – binnenkort tot uw favorieten en zorgt de zwarte jumpsuit voor een trendy avondlook. Bovendien zien we klassieke breisels en zakelijke pantalons met een moderne twist terugkomen en blinkt de collectie uit in het eenvoudig creëren van modieuze business-to-pleasure looks.

 

Laat u inspireren door de elegante looks die de Botanic Glory collectie te bieden heeft en shop de collectie hier.

 

Gerelateerde Artikelen
New Athletic

Een gezonde lifestyle is actueler dan ooit en Claudia Sträter flirt dan ook opnieuw met sportswear.

Lees meer
Smart Suit

Claudia Sträter experimenteert graag met klassieke ingrediënten om hier vervolgens een vernieuwende draai aan te geven.

Lees meer
Fall Fun

Claudia Sträter verwelkomt het nieuwe seizoen met bloemen, waarbij de hoofdrol is weggelegd voor een digitale print die oogt als een bont samengesteld boeket.

Lees meer