Botanic Glory

Botanic Glory

Sophisticated looks en items die uitblinken in elegantie; de Botanic Glory collectie brengt dit voorjaar luxueuze ontwerpen voor de moderne vrouw.

 

In deze zomercollectie staat een verfijnde look staat centraal, waarbij er veel aandacht is voor ontwerp, kwaliteit en een goede pasvorm. De collectie varieert van kwalitatieve basics tot ware eyecatchers met sierlijke prints. Terugkerende patronen kenmerken zich door invloeden uit de Art Nouveau; motieven met symmetrische composities en gracieus gestileerde planten en bloemen. Daarbij is het kleurenpalet even sprekend. Rood en oranje voeren samen met zand en zwart de toon in deze sprankelende collectie.

 

De Botanic Glory collectie zit vol musthaves. Zo behoort een jasje – gemaakt van buitengewoon zacht leer – binnenkort tot uw favorieten en zorgt de zwarte jumpsuit voor een trendy avondlook. Bovendien zien we klassieke breisels en zakelijke pantalons met een moderne twist terugkomen en blinkt de collectie uit in het eenvoudig creëren van modieuze business-to-pleasure looks.

 

Laat u inspireren door de elegante looks die de Botanic Glory collectie te bieden heeft en shop de collectie hier.

 

Gerelateerde Artikelen
Leopard de Luxe

Claudia Sträter geeft graag een avontuurlijke draai aan klassieke mode-ingrediënten. 

Lees meer
Dramatic Brocade

Het thema Dramatic Brocade toont de liefde van Claudia Sträter voor vakmanschap in optima forma.

Lees meer
Treasure Tones
Zoals de naam al doet vermoeden wordt het thema Treasure Tones ingekleurd door verleidelijke schakeringen van edelstenen en mineralen als topaas en amethist.
Lees meer