Business Inspired

Business Inspired

Het thema ‘Sports Inspire’ is een thema met oneindig veel combinatiemogelijkheden. Wij hebben voor u een aantal business looks gecreëerd met de items uit dit thema.
 

De opvallende contrasterende biezen op de zijnaden van de broeken en rokken zijn een knipoog naar de sportswear, en een hint naar de klassieke smoking. Zakelijk goed te combineren met een lange gedessineerde cardigan, voor wie niet altijd een blazer wil dragen. Heldere kleuren als geel, en diepblauw wisselen het grafische zwart/wit af en geven het geheel de onmisbare frisse voorjaars touch.
 

Men denkt bij zakelijke looks vaak aan een blazer, een pantalon, witte blouse of een getailleerde kokkerrok. We willen u binnen het thema ‘Sports Inspire’ inspireren tot het creëren van alternatieve zakelijke looks. Verruil de klassieke zwarte blazer eens voor een fashion-forward getailleerde two-tone blazer. Wanneer u deze draagt boven een legging met opvallende contrasterende biezen op de zijnaden krijgt de look een sporty chique uitstraling: uitstekend geschikt voor een belangrijke presentatie of eetafspraak met klanten. 
 

U kunt er ook voor kiezen om kleur toe te voegen aan uw outfit. Gebruik zwart of donkerblauw als zakelijke basis en combineer dit met een frisse kleur als geel of wit. Bent u bereid om te experimenteren met kleur maar vindt u een gekleurde top al snel te aanwezig? Kies dan voor een kleurrijk accessoire, zoals een shawl met dip-dye print.


Shop hier de business looks uit het nieuwe thema Sports Inspire.

Gerelateerde Artikelen
In Motion

De succesvol gelanceerde collectie CS sports is dit seizoen uitgebreid met CS night en CS lounge.

Lees meer
Jungle Joy

Op flora geïnspireerde prints en een waaier van verschillende tinten groen voeren je in gedachten mee naar tropische bestemmingen.

Lees meer
Active Elegance

Claudia Sträter trapt het nieuwe seizoen af met pittige belijningen en innovatieve materialen.

Lees meer