Hockey Clinic met Lidewij Welten

Hockey Clinic met Lidewij Welten

Afgelopen zaterdag 29 september vond op hockeyclub BHC Overbos in Beverwijk een tweetal hockeyclinics plaats met Lidewij Welten, tophockeyster van HC Den Bosch en het Nederlands elftal, en ambassadeur van Claudia Sträter. Beide clinics waren een groot succes. Om 10.00 uur startte de eerste clinic met de G-hockey teams van BHC Overbos, HBS en HC Bloemendaal. Om 12.00 uur was het de beurt aan de meiden uit de E-teams. Na de clinic konden de deelnemers met Lidewij op de foto en deelde zij handtekeningen uit. Dat gebeurde niet alleen op de handtekeningenkaartjes, maar desgevraagd ook op hun shirts, hockeystick, -schoen of -tas van de meiden. Alle hockey meiden waren heel enthousiast. Naast Lidewij Welten ontmoetten zij deze zaterdag ook Anne Veenendaal, keepster van het Nederlands Elftal hockey. Naast haar hockeycarrière werkt Anne ook als fotografe en zij maakte deze dag de foto’s. Een bijzonder extraatje!

Dit initiatief was een samenwerking tussen damesmodemerk Claudia Sträter en de hockeyclub. Claudia Sträter levert graag een bijdrage aan regionale maatschappelijke initiatieven en draagt hockey een warm hart toe. Tophockeyster Lidewij Welten is ambassadeur van Claudia Sträter. Wat ons als merk en de sportster bindt, is gedrevenheid en passie voor wat we doen. Niet opgeven, het beste uit jezelf halen en als deel van een team het groter geheel zien, daar draait het om.

Gerelateerde Artikelen
VIP Fashion Event 2019

KOMT U OOK? MELD U SNEL AAN!

Laat u inspireren door de laatste modetrends en de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid tijdens het VIP Fashion Event van Claudia Sträter. Het event wordt georganiseerd in 15 winkels op verschillende locaties en vindt plaats tussen 8 en 18 april 2019. Meld u snel aan voor één van onze VIP Fashion Events, doe mee aan de MVO-kennisquiz en bekijk front row de veelzijdige nieuwe zomercollectie.

Lees meer
Fashion Days

Kom tijdens FASHION DAYS op donderdag 28 maart en vrijdag 29 maart naar een Claudia Sträter winkel bij u in de buurt en... 
Empower your wardrobe met uw favoriete items uit onze nieuwe zomercollectie! 
Online shoppen met de FashionCard-privileges die deze dagen gelden, kan natuurlijk ook.

Lees meer
Hockey Clinic met Lidewij Welten

Zaterdag 29 september vond op hockeyclub BHC Overbos in Beverwijk een tweetal hockeyclinics plaats met Lidewij Welten, tophockeyster van HC Den Bosch en het Nederlands elftal, en ambassadeur van Claudia Sträter. Beide clinics waren een groot succes.

Lees meer