VIP Fashion Event 2018

VIP Fashion Event 2018

VIP Fashion Event
16 oktober - 2 november 2018

Beeld

Laat u inspireren door de laatste trends en de nieuwste must haves voor deze winter tijdens het VIP Fashion Event van Claudia Sträter. Het event wordt georganiseerd in 14 winkels verspreid door Nederland en vindt plaats tussen 16 oktober en 2 november 2018. Meldt u zich snel aan voor één van onze VIP Fashion Events en bekijk front row de wintercollectie en geniet van een gevarieerd programma vol tips & tricks.

Tijdens het VIP Fashion Event zijn onze deuren exclusief voor u geopend. Voor het event werken we samen met ICI PARIS XL ern met een professionele styliste die haar tips & tricks op het gebied van mode met u deelt. Tijdens de modeshow laten wij u graag de highlights en must haves uit onze verschillende modethema’s zien. Na afloop van de show heeft u alle tijd om te shoppen en kunt u terecht voor een persoonlijk stylingadvies of voor een mini make-up touch door een Beauty Specialist van ICI Paris XL. Iedere gast ontvangt bovendien een cadeaubon om die avond mee te shoppen en beautyproducten uit het assortiment van ICI PARIS XL.

Aanvang & Programma
Om 18.45 uur heten wij u van harte welkom met een glaasje prosecco. Het programma start stipt om 19.00 uur en duurt tot ca. 21.00 uur.

Welkom shopmanager
Fashiontips & tricks styliste
Modeshow
Gelegenheid om te shoppen
Mini make-up touch van ICI Paris XL

Beeld

Meld u snel aan!
Het aantal plaatsen voor dit evenement is beperkt. Wees er dus snel bij! Meld u nu aan door in onderstaand overzicht op de winkel van uw keuze te klikken. U verlaat de website van Claudia Sträter en komt automatisch op een externe website terecht waar u zich kunt aanmelden. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw aanmelding. Hierna is uw reservering definitief.

Locaties VIP Fashion Event

Beeld

Gerelateerde Artikelen
VIP Fashion Event 2019

KOMT U OOK? MELD U SNEL AAN!

Laat u inspireren door de laatste modetrends en de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid tijdens het VIP Fashion Event van Claudia Sträter. Het event wordt georganiseerd in 15 winkels op verschillende locaties en vindt plaats tussen 8 en 18 april 2019. Meld u snel aan voor één van onze VIP Fashion Events, doe mee aan de MVO-kennisquiz en bekijk front row de veelzijdige nieuwe zomercollectie.

Lees meer
Fashion Days

Kom tijdens FASHION DAYS op donderdag 28 maart en vrijdag 29 maart naar een Claudia Sträter winkel bij u in de buurt en... 
Empower your wardrobe met uw favoriete items uit onze nieuwe zomercollectie! 
Online shoppen met de FashionCard-privileges die deze dagen gelden, kan natuurlijk ook.

Lees meer
Hockey Clinic met Lidewij Welten

Zaterdag 29 september vond op hockeyclub BHC Overbos in Beverwijk een tweetal hockeyclinics plaats met Lidewij Welten, tophockeyster van HC Den Bosch en het Nederlands elftal, en ambassadeur van Claudia Sträter. Beide clinics waren een groot succes.

Lees meer