Charcoal Classic

Charcoal Classic

Claudia Sträter staat bekend als een verfijnd damesmerk met ontwerpen en pasvormen waarin het vrouwelijke silhouet centraal staat. In de nieuwe Herfst/Winter 2014 collectie genaamd “Charcoal Classic” verkenden we de grenzen door ons volop te laten inspireren door klassieke mannenpakken.

 

De vertaling is uiterst vrouwelijk en subtiel. Uitgesproken mannenmode-elementen zoals de krijtstreep, krachtige silhouetten en voornamelijk wollen materialen hebben we vertaald naar modieuze damesitems.

We combineerden deze elementen met kantpatronen in prints en op stoffen. De klassieke ruitjes en ‘pinstripes’ zijn actueel vertaald naar breisels en comfortabele wollen stretchmaterialen. Het kleurpalet is een mooie melange van grijstonen en zwart.

 

Een van de eyecatchers in deze collectie is een luxe wollen trenchcoat met een degradé kleurverloop van lichtgrijs boven naar donkergrijs onderaan. Verder is een overvloed aan stijlvolle pantalons en blazers in verschillende fits te ontdekken, mooie wollen jurkjes en een breed scala aan luxe leren accessoires die deze krachtige look afmaken.

 

Wel zo fijn aan deze collectie is dat de items moeiteloos met elkaar te combineren zijn door het minimalistische kleurenpalet. De luxe materialen matchen mooi onderling. Bekijk voor meer inspiratie ook eens het lookbook, dat hier te vinden is.

Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer