Charcoal Classic

Charcoal Classic

Claudia Sträter staat bekend als een verfijnd damesmerk met ontwerpen en pasvormen waarin het vrouwelijke silhouet centraal staat. In de nieuwe Herfst/Winter 2014 collectie genaamd “Charcoal Classic” verkenden we de grenzen door ons volop te laten inspireren door klassieke mannenpakken.

 

De vertaling is uiterst vrouwelijk en subtiel. Uitgesproken mannenmode-elementen zoals de krijtstreep, krachtige silhouetten en voornamelijk wollen materialen hebben we vertaald naar modieuze damesitems.

We combineerden deze elementen met kantpatronen in prints en op stoffen. De klassieke ruitjes en ‘pinstripes’ zijn actueel vertaald naar breisels en comfortabele wollen stretchmaterialen. Het kleurpalet is een mooie melange van grijstonen en zwart.

 

Een van de eyecatchers in deze collectie is een luxe wollen trenchcoat met een degradé kleurverloop van lichtgrijs boven naar donkergrijs onderaan. Verder is een overvloed aan stijlvolle pantalons en blazers in verschillende fits te ontdekken, mooie wollen jurkjes en een breed scala aan luxe leren accessoires die deze krachtige look afmaken.

 

Wel zo fijn aan deze collectie is dat de items moeiteloos met elkaar te combineren zijn door het minimalistische kleurenpalet. De luxe materialen matchen mooi onderling. Bekijk voor meer inspiratie ook eens het lookbook, dat hier te vinden is.

Gerelateerde Artikelen
Pretty Prints

De simpele, maar stijlvolle combinatie van de kleuren zwart en wit is typisch Claudia Sträter.

Lees meer
In Motion

De succesvol gelanceerde collectie CS sports is dit seizoen uitgebreid met CS night en CS lounge.

Lees meer
Jungle Joy

Op flora geïnspireerde prints en een waaier van verschillende tinten groen voeren je in gedachten mee naar tropische bestemmingen.

Lees meer