Nieuw bij Claudia Sträter | Charlotte Rhys

Nieuw bij Claudia Sträter | Charlotte Rhys

Nieuw bij Claudia Sträter: luxe bad-, body- en lifestyleproducten van Charlotte Rhys

Als aanvulling op ons assortiment presenteren wij luxueuze bad-, body- en lifestyleproducten van het merk Charlotte Rhys: een douchegel, hand- en bodylotion, interieurspray en geurkaars. Het Zuid-Afrikaanse merk heeft de bescherming van natuurlijke bronnen en duurzame ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Een merk met een geweten dus, dat perfect aansluit bij de missie van Claudia Sträter om bij te dragen aan een meer duurzame wereld. Om u kennis te laten maken met de producten van Charlotte Rhys ontvangt u tijdens de Preview Days een mini set met luxe bad- en bodyproducten bij besteding vanaf €150.

 

Eerlijke producten

Het merk voert een strikt groen beleid. Alle formules en recepturen worden ontwikkeld in de fabriek in Kaapstad met organische, botanische ingrediënten en zijn biologisch afbreekbaar. Daarnaast zijn alle producten dierproefvrij. De fabriek biedt kansarme mensen werkgelegenheid en interne opleidingsmogelijkheden. Allemaal redenen voor Claudia Sträter om deze producten aan te bieden aan onze klanten. Natuurlijk spelen de sprankelende geur No. 17 - fris met tegelijk warme, houten accenten - en de tijdloze en elegante uitstraling van de producten ook een rol.

 

Tijdloos & elegant

Het merk Charlotte Rhys wordt in 1999 opgericht in Zuid-Afrika door zakenpartners Janet Rhys en Shaun McDermott. Hun doel is het creëren van een geraffineerde en luxueuze bad-, body-en lifestylelijn die de beste internationale luxemerken kan evenaren, of zelfs overtreffen. Om het merk een tijdloze en elegante uitstraling te geven vernoemen ze het naar de oma van Janet, de uit Wales afkomstige Charlotte Rhys. Door hun gezamenlijke ervaring in het luxe segment en McDermott's ervaring als vooraanstaand cosmetisch en farmaceutisch scheikundige wordt hun streven al snel werkelijkheid. Dankzij toewijding en creativiteit van de oprichters is het merk vandaag de dag uitgegroeid tot Zuid Afrika's nummer één luxemerk.

 

De producten van Charlotte Rhys zijn verkrijgbaar in de grotere winkels van Claudia Sträter en online

Gerelateerde Artikelen
Fashion Revolution Week 2019

Tijdens Fashion Revolution Week wordt aandacht gevraagd voor de arbeidsomstandigheden in de textielindustrie. Concrete aanleiding voor dit initiatief was de ramp bij Rana Plaza in Bangladesh in 2013. Het doel van Fashion Revolution Week is aandacht vragen voor en geven aan de makers van onze kleding en bewustzijn te creëren bij de consument met de terugkerende vraag Who Made My Clothes?

Lees meer
Claudia Sträter X Vouch

Claudia Sträter draagt kunst en vormgeving een warm hart toe. Voor het modeseizoen zomer 2019 vroeg Head of Design Ger-Jan de Gilde vier mode-illustratoren, allen ArtEZ alumni, een illustratie te maken geïnspireerd op de thema’s uit de collectie. 

Lees meer
EMPOWERED BY Claudia Sträter

Persbericht

Claudia Sträter lanceert merkcampagne met actrice Anna Drijver

Claudia Sträter lanceert in februari 2019 de merkcampagne EMPOWERED BY Claudia Sträter. Met in de hoofdrol: Anna Drijver. EMPOWERED BY Claudia Sträter staat voor vrouwelijke elegantie, authenticiteit en ambitie. Het high end fashion merk herkent deze waarden in de getalenteerde actrice en vroeg haar daarom als gezicht van de campagne. Claudia Sträter wil laten zien hoe sterk en relevant het merk - dat al bijna vijftig jaar bestaat - nog altijd is voor de zelfbewuste, gedreven vrouw. De samenwerking is aangegaan voor de modeseizoenen zomer en winter 2019.

Lees meer