Check Deluxe

Check Deluxe

In de nieuwe Fall/Winter '14 collectie genaamd “Check Deluxe” staat de ruit centraal. Het ruitpatroon is een absolute klassieker in het modebeeld, dat door de jaren heen op uiteenlopende manieren is toegepast en herontdekt.

Onze ontwerpers lieten zich inspireren door het hele spectrum; van een simpele tweekleurige ruit in roodzwart of zwart-wit, tot de uitgesproken tartanruit in primaire kleuren zoals die de hoofdrol speelde in de punkcultuur van de jaren ’70. 

 

Het kleurpalet van deze collectie bestaat uit krachtig zwart, wit, rood en geel. De ruit duikt op in allerlei gedaanten; soms als opvallende eyecatcher, dan weer met subtiele tie-dye effecten of juist schilderachtig verwerkt in prints. Ook met de materiaalsoorten worden verrassende combinaties gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle zwarte jurk met een geruite onderkant, een geruite legging met leren details of luxe zijden shawls waarop verschillende prints samenkomen.

 

“Check Deluxe” verschijnt in de winkels als de zomer plaatsmaakt voor het herfstseizoen. Deze collectie biedt daarom alle musthaves om die eerste frisse dagen door te komen. We bieden een breed aanbod aan elegante jurken, eyecatching jasjes en blazers en luxe leren jacks die zowel binnen als buiten gedragen kunnen worden.

 

Zoals u van Claudia Sträter gewend bent is in deze collectie veel aandacht voor vrouwelijke silhouetten in hoogwaardige materialen, en zijn alle items uitwerkt tot in details. Laat u zich inspireren door het lookbook, waarin de volledige collectie te zien is.

Gerelateerde Artikelen
Leopard de Luxe

Claudia Sträter geeft graag een avontuurlijke draai aan klassieke mode-ingrediënten. 

Lees meer
Dramatic Brocade

Het thema Dramatic Brocade toont de liefde van Claudia Sträter voor vakmanschap in optima forma.

Lees meer
Treasure Tones
Zoals de naam al doet vermoeden wordt het thema Treasure Tones ingekleurd door verleidelijke schakeringen van edelstenen en mineralen als topaas en amethist.
Lees meer