Check Deluxe

Check Deluxe

In de nieuwe Fall/Winter '14 collectie genaamd “Check Deluxe” staat de ruit centraal. Het ruitpatroon is een absolute klassieker in het modebeeld, dat door de jaren heen op uiteenlopende manieren is toegepast en herontdekt.

Onze ontwerpers lieten zich inspireren door het hele spectrum; van een simpele tweekleurige ruit in roodzwart of zwart-wit, tot de uitgesproken tartanruit in primaire kleuren zoals die de hoofdrol speelde in de punkcultuur van de jaren ’70. 

 

Het kleurpalet van deze collectie bestaat uit krachtig zwart, wit, rood en geel. De ruit duikt op in allerlei gedaanten; soms als opvallende eyecatcher, dan weer met subtiele tie-dye effecten of juist schilderachtig verwerkt in prints. Ook met de materiaalsoorten worden verrassende combinaties gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle zwarte jurk met een geruite onderkant, een geruite legging met leren details of luxe zijden shawls waarop verschillende prints samenkomen.

 

“Check Deluxe” verschijnt in de winkels als de zomer plaatsmaakt voor het herfstseizoen. Deze collectie biedt daarom alle musthaves om die eerste frisse dagen door te komen. We bieden een breed aanbod aan elegante jurken, eyecatching jasjes en blazers en luxe leren jacks die zowel binnen als buiten gedragen kunnen worden.

 

Zoals u van Claudia Sträter gewend bent is in deze collectie veel aandacht voor vrouwelijke silhouetten in hoogwaardige materialen, en zijn alle items uitwerkt tot in details. Laat u zich inspireren door het lookbook, waarin de volledige collectie te zien is.

Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer