City Guide Antwerpen

City Guide Antwerpen

Antwerpen is de stad van de mode en lekker dichtbij. Wij hebben voor u de leukste hotspots en outfits van Antwerpen geselecteerd! Of u nu wilt gaan shoppen of cultuur snuiven, voor iedereen is in antwerpen iets te beleven. 


Shoppen

Antwerpen is de modestad van België en heeft een enorme diversiteit aan winkels. Sinds een jaar heeft ook Claudia Sträter een flagshipstore tussen de topmerken aan de Huidevetterstraat. In de smalle entree wordt u begeleid met een 25m lange plantenwand en een defilé van mannequins.

Claudia Sträter – Huidevettersstraat 25
Het MoMu

Het MOMU, Mode Museum van Antwerpen was van oorsprong een warenhuis voor heren- en kinderkleding, nu is het een prachtig museum. Twee keer per jaar presenteert het MoMu een nieuwe tentoonstelling over een ontwerper of mode-gerelateerd thema. Nu t/m 24 augustus in het MoMu: de tentoonstelling ‘Birds of Paradise – pluimen & veren in de mode’.

MoMu – Nationalestraat 28
Het Pomphuis

Aan de rand van de stad in de haven van Antwerpen ligt het bijzondere en indrukwekkende restaurant het Pomphuis. Het pomphuis fungeerde in 1920 ook daadwerkelijk als pomphuis en de waterpompen zijn nog altijd zichtbaar. Een unieke ervaring om in een eclectisch art-nouveau decor te dineren.

Het Pomphuis – Siberiastraat z/n
FEEK

In het oude centrum van Antwerpen is het nieuwe kleine designer hotel FEEK te vinden. Het hotel heeft slechts 4 unieke suites. De suites zijn ontworpen en ingericht door Frederik van Heereveld met FEEK meubels. Mocht u helemaal weg zijn van één van de prachtige designerstukken in de kamer, is het zelfs mogelijk om de meubels te kopen.

FEEK@Suites – Oudeleeuwenrui 23
Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer