City Holiday

City Holiday

Claudia Sträter presenteert met trots haar “City Holiday” collectie voor hoogzomer 2014. Een sterke collectie met veel eenvoudige lijnen, grafische prints en colour blocking in primaire kleuren.

 

“City Holiday” wordt gelanceerd in aanloop naar de warmste dagen van het jaar en biedt dan ook alle musthaves voor een stijlvolle zomergarderobe. Van wikkeljurken tot oversized tops, skinny broeken en rijke accessoires; alle items zijn krachtig in vorm en kleur. Het palet bestaat uit een basis van zwart en wit, met primaire kleuraccenten van blauw, groen en rood.

 

Een groot deel van de items is voorzien van grafische prints. Denk aan zwart-wit honingraatprints, miniprints, uitvergrote blokprints of speelse witte verfstrepen tegen een zwart canvas. Dit is het seizoen bij uitstek om al die verschillende prints met elkaar te combineren tot een dansend geheel. De colour blocking trend is nog steeds actueel; zowel per kledingstuk als in de combinaties van verschillende kleurrijke items. Ook in de winkels zal deze overdaad aan prints en dessins de toon zetten.

 

Claudia Sträter staat bekend om het gebruik van luxe stoffen en een mooie afwerking tot in de details; op die ijkpunten is ook deze collecties geen uitzondering. Daarnaast hadden we “gemak” hoog in het vaandel dit seizoen: we ontwierpen items die gemakkelijk te dragen zijn en gemakkelijk onderling te combineren. Een aantal hoogtepunten zijn een gestreepte jurk met kleine studs allover, een oversized top met elegante split achter en diverse gebreide colour blocking items van koel zomers garen. Bekijk het lookbook om de volledige collectie te zien.

 

Happy holiday! 

 

> Bekijk de City Holiday collectie online

Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer