Claudia Sträter schenkt €5000,- aan stichting Unfair

Claudia Sträter schenkt €5000,- aan stichting Unfair

In het kader van onze actie 'Dutch Art supported by Claudia Sträter' hebben talentvolle kunstenaars in opdracht van Head of Design, Ger-Jan de Gilde, een kunstwerk gemaakt, geïnspireerd op onze collectie.

Van elk van deze vier kunstwerken is een gelimiteerde oplage van 15 stuks gereproduceerd. Deze exclusieve reproducties hebben wij in onze winkels verkocht. Een gedeelte van de opbrengst, maar liefst €5.000,-, is geschonken aan Stichting Unfair, een stichting dat jong creatief talent een podium biedt.   

 

Op de foto: Adam en Peter van Stichting Unfair met een cheque t.w.v. €5000,-.

Gerelateerde Artikelen
Fashion Revolution Week 2018

We vinden het belangrijk dat onze collecties worden gemaakt onder goede arbeidsomstandigheden. Daarom hebben we het convenant Duurzame Kleding en Textiel getekend en zijn we sinds 2015 lid van de Fair Wear Foundation. Deze organisatie controleert de arbeidsomstandigheden in de ateliers op acht internationaal afgesproken normen. FNG, het moederbedrijf van Claudia Sträter, heeft daarom in 2017 lokale CSR-managers (CSR staat voor Corporate Social Responsibility) aangesteld om ervoor te zorgen dat deze normen worden geïmplementeerd. Een van hen is de Indiase Pooja Singh.

Lees meer
Art of Business

Claudia Sträter en business looks, dat is zonder twijfel een match. Een match die ook nog eens een sympathieke bijdrage levert aan het goede doel. Met elke aankoop uit de Art of Business collectie steunt u de stichting Dress for Success. 

Lees meer
Claudia Sträter schenkt €5000,- aan stichting Unfair

In het kader van onze actie 'Dutch Art Art supported by Claudia Sträter' hebben talentvolle kunstenaars in opdracht van Head of Design, Ger-Jan de Gilde, een kunstwerk gemaakt, geïnspireerd op onze collectie.  

Lees meer