Cold Winter

Cold Winter

Van oversized winterswitte knits en Bretonse streeppatronen tot bohemian paisley prints en sprankelende pailletten; dit winterseizoen heeft absoluut voor ieder wat wils. Eerstgenoemde is een trend die we al eerder spotten in onze najaarscollectie. De oversized knits in winterswitte kleur zijn on-trend en dankzij hun warme karakter onmisbaar zodra de temperaturen dalen. In het Cold Winter thema gaan we echter nog een stapje verder door speelse franjes, bouclé- en glansgaren en een wirwar aan breitechnieken toe te voegen. Een modieus en bovendien eclectisch geheel dat perfect past bij het aankomende sweater weather.

 

Als tweede spotten we ieders favoriet: de Bretonse streep. Dit welbekende streeppatroon is terug van weggeweest en komt dit seizoen in diverse gebreide varianten. Zo creëert u eenvoudig een Franse feel door de ‘selected’ trui op een donkere flared jeans te dragen. Een paar hakken eronder et voilà: een trendy najaarslook is daar. We blijven nog even binnen de patronen, want naast de Bretonse streep is ook de bohemian paisley print volop aanwezig in dit kleine maar veelzijdige winterthema. Waan u terug in de 70’s met deze vrolijke hippie-achtige print. Bovendien voegt u met één van deze items eenvoudig kleur toe aan een wintergarderobe vol aardetinten

 

December is in aantocht en dat betekent: party! Oftewel: een veelvuldigheid aan sprankelende pailletten, metallic glansgaren en verleidelijke kantpatronen. Ook dit seizoen zien we weer een aantal waanzinnige eyecatchers voorbij komen. Zo gooit u in de bodycon jurk gemaakt van een combinatie met metallic glansgaren gegarandeerd hoge ogen en bent u in de paillettenjurk – mét gouden voering – klaar voor een onvergetelijke New Years Eve!
 

Ontdek ons nieuwste en laatste winterthema en bekijk de looks in ons lookbook. 

Gerelateerde Artikelen
In Motion

De succesvol gelanceerde collectie CS sports is dit seizoen uitgebreid met CS night en CS lounge.

Lees meer
Jungle Joy

Op flora geïnspireerde prints en een waaier van verschillende tinten groen voeren je in gedachten mee naar tropische bestemmingen.

Lees meer
Active Elegance

Claudia Sträter trapt het nieuwe seizoen af met pittige belijningen en innovatieve materialen.

Lees meer