Exclusieve klantendag

Exclusieve klantendag

"Net als elk seizoen is er ook weer veel aandacht voor constructie en pasvorm, zodat elk figuur op haar mooist uitkomt. Een gunstige plooiverdeling, het gebruik van stretch materialen en doordachte belijningen zorgen voor een optisch slank silhouet." - Ger-Jan de Gilde, Hoofd Design

 

Op onze klantendag leggen wij u graag in de watten met allerlei inspirerende activiteiten. Zo is er in diverse winkels make-up/haaradvies, lingerie- en schoenadvies, heerlijke hapjes en mannequins die highlights uit de collectie showen. 

 

Bij besteding vanaf €150,- ontvangt u een exclusieve metallic leren clutch cadeau*. Verder ontvangt u bij iedere aankoop dubbele FashionCard-punten.

Deze extra's gelden op donderdag 20 maart en vrijdag 21 maart ook in onze webshop.


*Zolang de voorraad strekt.

 

Klik op het filiaal voor het exacte programma in uw winkel.

 

Donderdag 20 maart:

Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam PC Hooftstraat, Amsterdam Beethovenstraat, Amsterdam Kalverstraat, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Groningen, Haarlem, Heemstede, Hilversum, Hoorn, Laren, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Tilburg Gimrere Mode, Utrecht Hoog Catharijne, Utrecht Oude Gracht, Zwolle

Tijd: 10.00 - 21.00 uur


Vrijdag 21 maart:

Eindhoven, Noordwijk, Rotterdam, Zeist

Tijd: 10.00 - 21.00 uur


Zaterdag 29 maart:

Antwerpen, Hasselt, Nieuwpoort, Waasland, Wijnegem, Esch

Tijd: 10.00 - 18.00 uur (tot 20.00 uur in Waasland en Wijnegem)

Gerelateerde Artikelen
Preview Days

Tijdens Preview Days ontdekt u de nieuwste modethema's uit de zomercollectie 2018. Het nieuwe seizoen lonkt!

Lees meer
Klantendag 2017

Tijdens onze exclusieve Klantendagen ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de winter 2017 collectie. Deze zitten vol verrassende, gevarieerde looks - uiteenlopend van luxe silhouetten in een vol en rijk kleurpalet van geel, paars, donkerrood en diepgroen tot de iconische dierenprint en heritage ruit. Met een glas prosecco klinken we op een nieuw seizoen en kunt u al het nieuws rustig bekijken.

Lees meer
Art of Business

Al meer dan 45 jaar zijn ze onderdeel van de heritage van Claudia Sträter: zakelijke looks voor vrouwen die ambitieus zijn en zich durven onderscheiden. 

Lees meer