Green Shades

Green Shades

In dit groengekleurde thema speelt dé trendkleur van het aankomende modeseizoen de absolute hoofdrol. Gevolgd door een breed scala aan luxe jacquardpatronen, dierlijke dessins en gouden glansgaren.

 

Van olijfgroen zijde tot felgroene breisels: ontdek de verschillende groenschakeringen uitgevoerd in speelse en eigentijdse silhouetten. Zo vormt een leren jasje in een opvallende groentint een modern alternatief voor het welbekende zwarte jack en maakt u gegarandeerd een verpletterende indruk in de knalgroene punto milano jurk.

 

Waar de één kiest de trendtinten volop en over-the-top in te zetten, gaat de ander juist voor een meer gebalanceerde look. Zwart of grijs vormen bijvoorbeeld een mooie basis voor groen, evenals een sprankje goud. Naast het mix en matchen van tinten, onderscheidt dit thema zich dankzij haar luxueuze en bovendien eclectische stoffenmix. Van verhullende breisels tot chique stretch zijde: durf te combineren. Liever niet in kleur? Dan in deze luxe materialen.

 

Eén van de highlights uit de Green Shades collectie is een zwarte gebreide poncho voorzien van een sprankje gouden lurex. Combineer dit statement item met een olijfgroen colletje en u creëert eenvoudig een stijlvolle look subtiel voorzien van die trendy “green shade”
 
 

Shop de Green Shades collectie nu in de winkels en online.

Gerelateerde Artikelen
Leopard de Luxe

Claudia Sträter geeft graag een avontuurlijke draai aan klassieke mode-ingrediënten. 

Lees meer
Dramatic Brocade

Het thema Dramatic Brocade toont de liefde van Claudia Sträter voor vakmanschap in optima forma.

Lees meer
Treasure Tones
Zoals de naam al doet vermoeden wordt het thema Treasure Tones ingekleurd door verleidelijke schakeringen van edelstenen en mineralen als topaas en amethist.
Lees meer