Hockey Clinic met Lidewij Welten

Hockey Clinic met Lidewij Welten

Afgelopen zaterdag 29 september vond op hockeyclub BHC Overbos in Beverwijk een tweetal hockeyclinics plaats met Lidewij Welten, tophockeyster van HC Den Bosch en het Nederlands elftal, en ambassadeur van Claudia Sträter. Beide clinics waren een groot succes. Om 10.00 uur startte de eerste clinic met de G-hockey teams van BHC Overbos, HBS en HC Bloemendaal. Om 12.00 uur was het de beurt aan de meiden uit de E-teams. Na de clinic konden de deelnemers met Lidewij op de foto en deelde zij handtekeningen uit. Dat gebeurde niet alleen op de handtekeningenkaartjes, maar desgevraagd ook op hun shirts, hockeystick, -schoen of -tas van de meiden. Alle hockey meiden waren heel enthousiast. Naast Lidewij Welten ontmoetten zij deze zaterdag ook Anne Veenendaal, keepster van het Nederlands Elftal hockey. Naast haar hockeycarrière werkt Anne ook als fotografe en zij maakte deze dag de foto’s. Een bijzonder extraatje!

Dit initiatief was een samenwerking tussen damesmodemerk Claudia Sträter en de hockeyclub. Claudia Sträter levert graag een bijdrage aan regionale maatschappelijke initiatieven en draagt hockey een warm hart toe. Tophockeyster Lidewij Welten is ambassadeur van Claudia Sträter. Wat ons als merk en de sportster bindt, is gedrevenheid en passie voor wat we doen. Niet opgeven, het beste uit jezelf halen en als deel van een team het groter geheel zien, daar draait het om.

Gerelateerde Artikelen
Hockey Clinic met Lidewij Welten

Zaterdag 29 september vond op hockeyclub BHC Overbos in Beverwijk een tweetal hockeyclinics plaats met Lidewij Welten, tophockeyster van HC Den Bosch en het Nederlands elftal, en ambassadeur van Claudia Sträter. Beide clinics waren een groot succes.

Lees meer
LINDA. festival

Op zaterdag 29 en zondag 30 september vindt in Zaandam het LINDA.festival plaats. Lekker eten, fijne optredens, een gezellige markt, bijzondere workshops en de leukste mini-cursussen van BN'ers. Claudia Sträter is erbij! 

Lees meer
VIP Fashion Event 2018

Laat u inspireren door de laatste trends en de nieuwste must haves voor deze winter tijdens het VIP Fashion Event van Claudia Sträter. Het event wordt georganiseerd in 14 winkels verspreid door Nederland en vindt plaats tussen 16 oktober en 2 november 2018. Meldt u zich snel aan voor één van onze VIP Fashion Events en bekijk front row de wintercollectie en geniet van een gevarieerd programma vol tips & tricks.

Lees meer