Hockey Clinic met Lidewij Welten

Hockey Clinic met Lidewij Welten

Afgelopen zaterdag 29 september vond op hockeyclub BHC Overbos in Beverwijk een tweetal hockeyclinics plaats met Lidewij Welten, tophockeyster van HC Den Bosch en het Nederlands elftal, en ambassadeur van Claudia Sträter. Beide clinics waren een groot succes. Om 10.00 uur startte de eerste clinic met de G-hockey teams van BHC Overbos, HBS en HC Bloemendaal. Om 12.00 uur was het de beurt aan de meiden uit de E-teams. Na de clinic konden de deelnemers met Lidewij op de foto en deelde zij handtekeningen uit. Dat gebeurde niet alleen op de handtekeningenkaartjes, maar desgevraagd ook op hun shirts, hockeystick, -schoen of -tas van de meiden. Alle hockey meiden waren heel enthousiast. Naast Lidewij Welten ontmoetten zij deze zaterdag ook Anne Veenendaal, keepster van het Nederlands Elftal hockey. Naast haar hockeycarrière werkt Anne ook als fotografe en zij maakte deze dag de foto’s. Een bijzonder extraatje!

Dit initiatief was een samenwerking tussen damesmodemerk Claudia Sträter en de hockeyclub. Claudia Sträter levert graag een bijdrage aan regionale maatschappelijke initiatieven en draagt hockey een warm hart toe. Tophockeyster Lidewij Welten is ambassadeur van Claudia Sträter. Wat ons als merk en de sportster bindt, is gedrevenheid en passie voor wat we doen. Niet opgeven, het beste uit jezelf halen en als deel van een team het groter geheel zien, daar draait het om.

Gerelateerde Artikelen
POP-UP STORE PEOPLE FRIENDLY FASHION

Claudia Sträter is lid van de Fair Wear Foundation. Deze organisatie streeft naar goede arbeidsvoorwaarden voor alle makers in de textielindustrie, een onderwerp dat wij hoog op de agenda hebben staan.

Lees meer
Fashion Days

Het modeseizoen is in volle gang: alle thema’s van de veelzijdige wintercollectie hangen in de winkel.
Kan uw garderobe nog een krachtige update gebruiken? Bezoek dan de winkel tijdens
onze inspirerende Fashion Days of shop online en… Empower your wardrobe!

Lees meer
Preview Days

Wat zijn uw favorieten voor het nieuwe modeseizoen? Kom tijdens Preview Days - van donderdag 29 augustus t/m zondag 1 september - naar de winkel en ontdek welke items úw garderobe een krachtige en stijlvolle upgrade zullen geven, uiteraard onder het genot van een glas prosecco. 

Lees meer