2 jaar Claudia Sträter in Heemstede

2 jaar Claudia Sträter in Heemstede

Zaterdag 14 februari vieren wij het 2-jarig bestaan van onze Claudia Sträter winkel in Heemstede.

En dat vieren wij graag met u!

 

We ontvangen u graag met een hapje en een glaasje prosecco.


Van 13.00 tot 17.00 uur tonen onze modellen u de nieuwste collectie en omdat het feest is, ontvangt u alleen op deze dag bij uw aankoop een cadeaubon ter waarde van € 15,-!

 

Heemstede heeft een grote diversiteit aan winkels en heeft rondom het winkelcentrum verschillende hoogstaande horecagelegenheden. In 2014 is de Binnenweg, de straat waar de Claudia Sträter winkel zich bevindt, zelfs uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Nederland! Daarnaast kunt u op vele plekken gratis parkeren: een ideale stad voor een dagje uit.

 

Wij hopen u zaterdag 14 februari te zien in onze winkel aan de Binnenweg te Heemstede. U bent van harte uitgenodigd!

Gerelateerde Artikelen
Hockey Clinic met Lidewij Welten

Zaterdag 29 september vond op hockeyclub BHC Overbos in Beverwijk een tweetal hockeyclinics plaats met Lidewij Welten, tophockeyster van HC Den Bosch en het Nederlands elftal, en ambassadeur van Claudia Sträter. Beide clinics waren een groot succes.

Lees meer
LINDA. festival

Op zaterdag 29 en zondag 30 september vindt in Zaandam het LINDA.festival plaats. Lekker eten, fijne optredens, een gezellige markt, bijzondere workshops en de leukste mini-cursussen van BN'ers. Claudia Sträter is erbij! 

Lees meer
VIP Fashion Event 2018

Laat u inspireren door de laatste trends en de nieuwste must haves voor deze winter tijdens het VIP Fashion Event van Claudia Sträter. Het event wordt georganiseerd in 14 winkels verspreid door Nederland en vindt plaats tussen 16 oktober en 2 november 2018. Meldt u zich snel aan voor één van onze VIP Fashion Events en bekijk front row de wintercollectie en geniet van een gevarieerd programma vol tips & tricks.

Lees meer