2 jaar Claudia Sträter in Heemstede

2 jaar Claudia Sträter in Heemstede

Zaterdag 14 februari vieren wij het 2-jarig bestaan van onze Claudia Sträter winkel in Heemstede.

En dat vieren wij graag met u!

 

We ontvangen u graag met een hapje en een glaasje prosecco.


Van 13.00 tot 17.00 uur tonen onze modellen u de nieuwste collectie en omdat het feest is, ontvangt u alleen op deze dag bij uw aankoop een cadeaubon ter waarde van € 15,-!

 

Heemstede heeft een grote diversiteit aan winkels en heeft rondom het winkelcentrum verschillende hoogstaande horecagelegenheden. In 2014 is de Binnenweg, de straat waar de Claudia Sträter winkel zich bevindt, zelfs uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Nederland! Daarnaast kunt u op vele plekken gratis parkeren: een ideale stad voor een dagje uit.

 

Wij hopen u zaterdag 14 februari te zien in onze winkel aan de Binnenweg te Heemstede. U bent van harte uitgenodigd!

Gerelateerde Artikelen
Preview Days

Tijdens Preview Days ontdekt u de nieuwste modethema's uit de zomercollectie 2018. Het nieuwe seizoen lonkt!

Lees meer
Klantendag 2017

Tijdens onze exclusieve Klantendagen ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de winter 2017 collectie. Deze zitten vol verrassende, gevarieerde looks - uiteenlopend van luxe silhouetten in een vol en rijk kleurpalet van geel, paars, donkerrood en diepgroen tot de iconische dierenprint en heritage ruit. Met een glas prosecco klinken we op een nieuw seizoen en kunt u al het nieuws rustig bekijken.

Lees meer
Art of Business

Al meer dan 45 jaar zijn ze onderdeel van de heritage van Claudia Sträter: zakelijke looks voor vrouwen die ambitieus zijn en zich durven onderscheiden. 

Lees meer