2 jaar Claudia Sträter in Heemstede

2 jaar Claudia Sträter in Heemstede

Zaterdag 14 februari vieren wij het 2-jarig bestaan van onze Claudia Sträter winkel in Heemstede.

En dat vieren wij graag met u!

 

We ontvangen u graag met een hapje en een glaasje prosecco.


Van 13.00 tot 17.00 uur tonen onze modellen u de nieuwste collectie en omdat het feest is, ontvangt u alleen op deze dag bij uw aankoop een cadeaubon ter waarde van € 15,-!

 

Heemstede heeft een grote diversiteit aan winkels en heeft rondom het winkelcentrum verschillende hoogstaande horecagelegenheden. In 2014 is de Binnenweg, de straat waar de Claudia Sträter winkel zich bevindt, zelfs uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Nederland! Daarnaast kunt u op vele plekken gratis parkeren: een ideale stad voor een dagje uit.

 

Wij hopen u zaterdag 14 februari te zien in onze winkel aan de Binnenweg te Heemstede. U bent van harte uitgenodigd!

Gerelateerde Artikelen
VIP Fashion Event 2019

KOMT U OOK? MELD U SNEL AAN!

Laat u inspireren door de laatste modetrends en de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid tijdens het VIP Fashion Event van Claudia Sträter. Het event wordt georganiseerd in 15 winkels op verschillende locaties en vindt plaats tussen 8 en 18 april 2019. Meld u snel aan voor één van onze VIP Fashion Events, doe mee aan de MVO-kennisquiz en bekijk front row de veelzijdige nieuwe zomercollectie.

Lees meer
Fashion Days

Kom tijdens FASHION DAYS op donderdag 28 maart en vrijdag 29 maart naar een Claudia Sträter winkel bij u in de buurt en... 
Empower your wardrobe met uw favoriete items uit onze nieuwe zomercollectie! 
Online shoppen met de FashionCard-privileges die deze dagen gelden, kan natuurlijk ook.

Lees meer
Hockey Clinic met Lidewij Welten

Zaterdag 29 september vond op hockeyclub BHC Overbos in Beverwijk een tweetal hockeyclinics plaats met Lidewij Welten, tophockeyster van HC Den Bosch en het Nederlands elftal, en ambassadeur van Claudia Sträter. Beide clinics waren een groot succes.

Lees meer