HOERA Wijnegem 1 jaar!

HOERA Wijnegem 1 jaar!

1 jaar Claudia Sträter in Wijnegem Shopping Center

 

Deze week vieren wij alweer het één jarig bestaan van ons filiaal in Wijnegem.

Één van de twee Belgische filialen die in een shopping center gehuisvest zijn. Naast Wijnegem hebben wij nog een filiaal in shopping center in Waasland (St. Niklaas).

 

Gelukkig kunnen wij terugkijken op een succesvol jaar en willen wij dit met u vieren op vrijdag 22 en zaterdag 23 augustus! Bij aankoop ontvangt u op deze dagen dubbele punten op uw FashionCard en een exclusieve gift!

 

Wij ontvangen u graag met een glaasje cava en een hapje!


Gerelateerde Artikelen
Hockey Clinic met Lidewij Welten

Zaterdag 29 september vond op hockeyclub BHC Overbos in Beverwijk een tweetal hockeyclinics plaats met Lidewij Welten, tophockeyster van HC Den Bosch en het Nederlands elftal, en ambassadeur van Claudia Sträter. Beide clinics waren een groot succes.

Lees meer
LINDA. festival

Op zaterdag 29 en zondag 30 september vindt in Zaandam het LINDA.festival plaats. Lekker eten, fijne optredens, een gezellige markt, bijzondere workshops en de leukste mini-cursussen van BN'ers. Claudia Sträter is erbij! 

Lees meer
VIP Fashion Event 2018

Laat u inspireren door de laatste trends en de nieuwste must haves voor deze winter tijdens het VIP Fashion Event van Claudia Sträter. Het event wordt georganiseerd in 14 winkels verspreid door Nederland en vindt plaats tussen 16 oktober en 2 november 2018. Meldt u zich snel aan voor één van onze VIP Fashion Events en bekijk front row de wintercollectie en geniet van een gevarieerd programma vol tips & tricks.

Lees meer