HOERA Wijnegem 1 jaar!

HOERA Wijnegem 1 jaar!

1 jaar Claudia Sträter in Wijnegem Shopping Center

 

Deze week vieren wij alweer het één jarig bestaan van ons filiaal in Wijnegem.

Één van de twee Belgische filialen die in een shopping center gehuisvest zijn. Naast Wijnegem hebben wij nog een filiaal in shopping center in Waasland (St. Niklaas).

 

Gelukkig kunnen wij terugkijken op een succesvol jaar en willen wij dit met u vieren op vrijdag 22 en zaterdag 23 augustus! Bij aankoop ontvangt u op deze dagen dubbele punten op uw FashionCard en een exclusieve gift!

 

Wij ontvangen u graag met een glaasje cava en een hapje!


Gerelateerde Artikelen
VIP Fashion Event 2019

KOMT U OOK? MELD U SNEL AAN!

Laat u inspireren door de laatste modetrends en de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid tijdens het VIP Fashion Event van Claudia Sträter. Het event wordt georganiseerd in 15 winkels op verschillende locaties en vindt plaats tussen 8 en 18 april 2019. Meld u snel aan voor één van onze VIP Fashion Events, doe mee aan de MVO-kennisquiz en bekijk front row de veelzijdige nieuwe zomercollectie.

Lees meer
Fashion Days

Kom tijdens FASHION DAYS op donderdag 28 maart en vrijdag 29 maart naar een Claudia Sträter winkel bij u in de buurt en... 
Empower your wardrobe met uw favoriete items uit onze nieuwe zomercollectie! 
Online shoppen met de FashionCard-privileges die deze dagen gelden, kan natuurlijk ook.

Lees meer
Hockey Clinic met Lidewij Welten

Zaterdag 29 september vond op hockeyclub BHC Overbos in Beverwijk een tweetal hockeyclinics plaats met Lidewij Welten, tophockeyster van HC Den Bosch en het Nederlands elftal, en ambassadeur van Claudia Sträter. Beide clinics waren een groot succes.

Lees meer