Iced Indigo

Iced Indigo

De Iced Indigo collectie is een voorjaarscollectie pur sang. Tijdloos met een verfrissende twist en zoals altijd met een vleugje vrouwelijke elegantie. Precies wat u van ons gewend bent. Wat ook ongewijzigd blijft is de  sophisticated touch en de luxueuze kwaliteit. Daarentegen zit de Iced Indigo collectie boordevol nieuwe silhouetten en designs.

 

Zoals het een voorjaarscollectie beaamt staan lichte kleuren, speelse prints en luchtige ontwerpen centraal, waarbij veel aandacht is voor kwaliteit, materialen en een goede pasvorm. Pasteltonen spelen samen met ijsblauwe tinten een absolute hoofdrol. Hierdoor ontstaat een zacht kleurenpalet waardoor vormen, stoffen en details ultiem tot hun recht komen.

 

Zo zal het pastelkleurige pak niet misstaan op een feestelijke occasion en maakt u een waar modestatement in één van de ton sur ton indigoblauwe looks. Daarbij creëert u eenvoudig een eigentijdse boyfriend look met het oversized vest gemaakt van lichtglanzend garen en gooit u – ook op kantoor – hoge ogen in een blazer met subtiele slangenprint. De Iced Indigo collectie brengt bovendien diverse vrouwelijke jurkjes, sportieve broeken en zijden blouses.

 

Laat u inspireren door de looks uit ons lookbook en creëer aansluitend voorjaarslooks waarin u kracht, vrouwelijkheid en bovenal eigenheid uitstraalt. Shop de Iced Indigo collectie hier. 

Gerelateerde Artikelen
Leopard de Luxe

Claudia Sträter geeft graag een avontuurlijke draai aan klassieke mode-ingrediënten. 

Lees meer
Dramatic Brocade

Het thema Dramatic Brocade toont de liefde van Claudia Sträter voor vakmanschap in optima forma.

Lees meer
Treasure Tones
Zoals de naam al doet vermoeden wordt het thema Treasure Tones ingekleurd door verleidelijke schakeringen van edelstenen en mineralen als topaas en amethist.
Lees meer