Local Events

Local Events

Komende maand staan een aantal leuke evenementen op de planning, van de "Langste Catwalk" in Noordwijk tot het Art en Fashion event in Den-Haag.  


30 Augustus 2014

Langste Catwalk van 10.00 - 18.00 in Noordwijk 

31 Augustus 

  • Arnhemse Catwalk 12.00 - 17.00 in Arnhem 
  • Lekker Laren Fashion Show 14.00 en 15.30 in Laren
6&7 september
  • Art & Fashion Evenement in Den Haag Langste Catwalk

Claudia Starter showt om 11.30, 13.30 en 15.30 op de langste Catwalk van Nederland! Entree is gratis. Claudia Sträter en andere winkeliers van de Hoofdstraat showen zaterdag 30 augustus tussen 10.00 en 18.00 uur de laatste fashion en trends op de ruim 500 meter lange rode loper !De Hoofdstraat staat de hele dag in het teken van Fashion en daaromheen vinden diverse activiteiten plaats.

Activiteiten

Gedurende de hele dag vinden er op en rond het podium en door de hele Hoofdstraat diverse activiteiten plaats zoals de spectaculaire Stiletto Run. Vrouwen én mannen worden uitgedaagd om mee te rennen op high heels van minimaal 8 cm hoog over een afstand van 250 meter.

 

Meer info: www.noordwijktoday.nl

 


Arnhemse Catwalk

Op zondagmiddag 31 augustus presenteert Claudia Sträter samen met andere modewinkels de laatste modetrends uit de wintercollectie 2014 op de 'Arnhemse Catwalk’. De laatste trends in kleding voor haar, hem en kids, sieraden, horloges, tassen, brillen schoenen en andere accessoires. Gepresenteerd op het Land van de Markt – plein tussen de Roggestraat en Ketelstraat. Tussen 12.00 en 17.00 uur vinden maar liefst vier shows plaats. Het evenement is gratis te bezoeken. 

Claudia Sträter heeft die dag een eigen speciale catwalkactie. Alle kopende klanten ontvangen bij aankoop vanaf  €150 euro een stijlvolle Claudia Sträter clutch cadeau. 

 

Meer informatie: www.binnenstadarnhem.nl

 


Lekker Laren

Aanstaand weekend is het weer zover! Van 28 t/m 31 augustus bent u weer van harte welkom op één van de meest veelzijdige culinaire festivals van Nederland: Muziek-Culinair Festival Lekker Laren, in het centrum van het Gooi.


Lekker laren Fashionshow
Haute couture en prêt-à-porter gaan hand in hand op de Larense catwalk.
Op zondagmiddag 31 augustus, om resp. 14.00 en 15.30 uur, kunnen modeliefhebbers zich verheugen op een unieke modeshow, samengesteld uit collecties van Claudia Sträter en andere bekende modewinkels uit Laren. Tijdens de shows worden goodiebags en cadeaukaarten uitgedeeld. Op=Op, dus wees er snel bij!

 

Meer informatie: www.lekkerlaren.nl

 


Art & Fashion evenement in Den-Haag

Een ontspannen sfeer, heerlijke hapjes en drankjes, vernissages en exposities, modeshows en niet te vergeten een oranje loper van meer dan een kilometer. Dit is Art & Fashion 2014!

Modeshows

Tussen 12 en 4 uur presenteert Claudia Sträter haar nieuwe wintercollecties door het hele winkelgebied samen met andere bekende en avontuurlijke modemerken van Den-Haag.

 

Meer informatie: http://www.hetnoordeinde.nl/art_and_fashion_2014

 

 

It’s Weekend in Eindhoven
In het weekend van 5 t/m 7 september 2014 vindt in Eindhoven de tweede editie van IT’S WEEKEND plaats. Tijdens dit Fashion X Cult feest kunt u genieten van bruisende activiteiten op binnen- en buitenlocaties in het hele centrum. Fashion, design, technology, food en music komen samen in één energiek en bruisend weekend.

 

Fashionshow

Op zaterdagmiddag 6 september kunt u van 13.00 en 15.00 uur genieten van een spetterende fashionshow op het 18 Septemberplein waarin Claudia Sträter samen met andere bekende modewinkels uit Eindhoven de laatste trends uit de wintercollectie van 2014 presenteren. U bent van harte welkom!

 

Kijk voor meer informatie op: http://www.its-weekend.nl/

Gerelateerde Artikelen
Hockey Clinic met Lidewij Welten

Zaterdag 29 september vond op hockeyclub BHC Overbos in Beverwijk een tweetal hockeyclinics plaats met Lidewij Welten, tophockeyster van HC Den Bosch en het Nederlands elftal, en ambassadeur van Claudia Sträter. Beide clinics waren een groot succes.

Lees meer
LINDA. festival

Op zaterdag 29 en zondag 30 september vindt in Zaandam het LINDA.festival plaats. Lekker eten, fijne optredens, een gezellige markt, bijzondere workshops en de leukste mini-cursussen van BN'ers. Claudia Sträter is erbij! 

Lees meer
VIP Fashion Event 2018

Laat u inspireren door de laatste trends en de nieuwste must haves voor deze winter tijdens het VIP Fashion Event van Claudia Sträter. Het event wordt georganiseerd in 14 winkels verspreid door Nederland en vindt plaats tussen 16 oktober en 2 november 2018. Meldt u zich snel aan voor één van onze VIP Fashion Events en bekijk front row de wintercollectie en geniet van een gevarieerd programma vol tips & tricks.

Lees meer