Opening Seizoen

Opening Seizoen

Opening Seizoen winter 2015
Donderdag 27 augustus t/m zondag 30 augustus
 

Vier met ons de opening van het nieuwe modeseizoen ‘The Art of Fashion’. Kunst weerspiegelt net als mode de tijd waarin we leven. The Art of Fashion zit daarom verweven in onze collecties.
 

Tijdens opening seizoen delen wij graag met u de trends en de nieuwe musthaves onder het genot van een glaasje prosecco.
 

U profiteert als FashionCard-houder van extra voordelen:

- Een Bag Charm bij besteding vanaf 150 euro (zolang de voorraad strekt);
- Dubbele FashionCard-punten;
- Deze extra’s gelden in alle winkels en online.
 

Kijk voor onze actuele openingstijden, koopzondagen en koopavonden in onze store locator.

 

The Art of Fashion
Na eerdere campagnes waarbij onder andere ‘Dutch Design’ en ‘Dutch Art’ centraal stonden gaan wij voor winter 2015 nog een stap verder. In plaats van te werken met een modefotograaf hebben wij kunstenares Louise te Poele gevraagd onze collectie te fotograferen. Voor ‘The Art of Fashion’ ontwikkelde Louise te Poele vier eigenzinnige modebeelden en vier stillevens.
 

Zien hoe deze productie tot stand kwam? Bekijk dan de ‘Behind The Scenes’ video of bekijk alle beelden van Louise te Poele in onze brochure.

 

Exclusieve rondleiding
Maak kans op een persoonlijke rondleiding met kunstenares Louisie te Poele tijdens haar solo-expositie in museum Arnhem op zaterdag 19 september.

 

Laat ons via Facebook of via www.claudiastrater.com/theartoffashion weten wat uw favoriete modebeeld uit onze brochure is en maak kans op één van de tien exclusieve rondleidingen. Deze winactie loopt tot en met woensdag 2 september. 

Gerelateerde Artikelen
VIP Fashion Event 2019

KOMT U OOK? MELD U SNEL AAN!

Laat u inspireren door de laatste modetrends en de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid tijdens het VIP Fashion Event van Claudia Sträter. Het event wordt georganiseerd in 15 winkels op verschillende locaties en vindt plaats tussen 8 en 18 april 2019. Meld u snel aan voor één van onze VIP Fashion Events, doe mee aan de MVO-kennisquiz en bekijk front row de veelzijdige nieuwe zomercollectie.

Lees meer
Fashion Days

Kom tijdens FASHION DAYS op donderdag 28 maart en vrijdag 29 maart naar een Claudia Sträter winkel bij u in de buurt en... 
Empower your wardrobe met uw favoriete items uit onze nieuwe zomercollectie! 
Online shoppen met de FashionCard-privileges die deze dagen gelden, kan natuurlijk ook.

Lees meer
Hockey Clinic met Lidewij Welten

Zaterdag 29 september vond op hockeyclub BHC Overbos in Beverwijk een tweetal hockeyclinics plaats met Lidewij Welten, tophockeyster van HC Den Bosch en het Nederlands elftal, en ambassadeur van Claudia Sträter. Beide clinics waren een groot succes.

Lees meer