Pearl Pastel

Pearl Pastel

Onze nieuwe Herfst/Winter 2014 collectie draait om winter whites. Onder de naam “Pearl Pastel” presenteren we een collectie waarin de kleuren even zacht zijn als de materialen. Statement pieces worden afgewisseld met ingetogen klassiekers en we verkennen nieuwe silhouetten.

 

In “Pearl Pastel” spelen, zoals de naam al doet vermoeden, pastelkleuren de hoofdrol. Van zacht lila tot pastelblauw op een basis van offwhite. Als contrast wordt er in dit thema een vertaling van verschillende camouflageprints gemaakt, geheel uitgevoerd in pastel, gecombineerd met accenten in midden- en donkerblauw. We experimenteerden met nieuwe materialen, zoals mooie fake fur kwaliteiten, zachte teddystoffen, tweed en ook luxe suède speelt een belangrijke rol.

 

De onbetwiste eyecatcher in deze collectie is een grote fake fur bontjas, heerlijk zacht en woonachtig qua pasvorm, in een prachtige vergrijsde toon. In ons lookbook speelden we met silhouetten door dit volumineuze item juist te combineren met een figuurvolgende skinny broek en enkellaarsjes; alles in lichte kleuren. De uitgesproken camouflageprints komen tot leven door ze te combineren met stoer zwart en leren accessoires, voor een krachtige vrouwelijke look. Bekijk het lookbook voor meer inspiratie.

 

Verder staat deze collectie bol van mooie gebreide items, zoals truien met grote colkragen, jurkjes waarin verschillende breitechnieken gecombineerd worden en luxe mantels met statement prints. Als vanzelfsprekend zijn alle Claudia Sträter items gemaakt oog voor detail en pasvorm, in rijke materialen die de tijd zullen doorstaan.

Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer