Pearl Pastel

Pearl Pastel

Onze nieuwe Herfst/Winter 2014 collectie draait om winter whites. Onder de naam “Pearl Pastel” presenteren we een collectie waarin de kleuren even zacht zijn als de materialen. Statement pieces worden afgewisseld met ingetogen klassiekers en we verkennen nieuwe silhouetten.

 

In “Pearl Pastel” spelen, zoals de naam al doet vermoeden, pastelkleuren de hoofdrol. Van zacht lila tot pastelblauw op een basis van offwhite. Als contrast wordt er in dit thema een vertaling van verschillende camouflageprints gemaakt, geheel uitgevoerd in pastel, gecombineerd met accenten in midden- en donkerblauw. We experimenteerden met nieuwe materialen, zoals mooie fake fur kwaliteiten, zachte teddystoffen, tweed en ook luxe suède speelt een belangrijke rol.

 

De onbetwiste eyecatcher in deze collectie is een grote fake fur bontjas, heerlijk zacht en woonachtig qua pasvorm, in een prachtige vergrijsde toon. In ons lookbook speelden we met silhouetten door dit volumineuze item juist te combineren met een figuurvolgende skinny broek en enkellaarsjes; alles in lichte kleuren. De uitgesproken camouflageprints komen tot leven door ze te combineren met stoer zwart en leren accessoires, voor een krachtige vrouwelijke look. Bekijk het lookbook voor meer inspiratie.

 

Verder staat deze collectie bol van mooie gebreide items, zoals truien met grote colkragen, jurkjes waarin verschillende breitechnieken gecombineerd worden en luxe mantels met statement prints. Als vanzelfsprekend zijn alle Claudia Sträter items gemaakt oog voor detail en pasvorm, in rijke materialen die de tijd zullen doorstaan.

Gerelateerde Artikelen
New Athletic

Een gezonde lifestyle is actueler dan ooit en Claudia Sträter flirt dan ook opnieuw met sportswear.

Lees meer
Smart Suit

Claudia Sträter experimenteert graag met klassieke ingrediënten om hier vervolgens een vernieuwende draai aan te geven.

Lees meer
Fall Fun

Claudia Sträter verwelkomt het nieuwe seizoen met bloemen, waarbij de hoofdrol is weggelegd voor een digitale print die oogt als een bont samengesteld boeket.

Lees meer