Preview Days 30 september 2018

Preview Days 30 september 2018

IN STORES & ONLINE

PREVIEW DAYS

donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de wintercollectie 2018. Hét moment om uw garderobe een update te geven. Laat u verrassen door de verschillende nieuwe silhouetten, kleuren en materialen van dit seizoen.

Beeld
Beeld

Luxe mini set bad- en bodyproducten cadeau

Tijdens deze inspirerende dagen ontvangt u als FashionCard-houder in onze winkels en online een mini set met bad- en bodyproducten van het duurzame luxemerk Charlotte Rhys bij besteding vanaf €150 en bij elke aankoop dubbele FashionCard-punten.Zolang de voorraad strekt. Bekijk hier alle actievoorwaarden.

Ontdek de collectie

Blader door de brochure winter 2018 deel 1 en ontdek welke stijl bij u past


Beeld

‘Ontdek de uiterst gevarieerde en rijke collectie vol prachtige materialen, vaak van Italiaanse oorsprong’

De verschillende modethema’s uit de nieuwe wintercollectie zijn herkenbaar aan een eigen signatuur en kleurenpalet. Elk thema heeft z’n eigen key pieces. Welke look is uw favoriet?


Beeld

Back to work,
back to basics

De vakantie is (bijna) voorbij, het gewone werkende leven vangt weer aan. Back to work, back to basics. Tijd om de basisgarderobe op orde te brengen! Dat is makkelijker dan ooit met de collectie CS basics die wordt gekenmerkt door tijdloze basisstukken zoals de perfecte blazer, blouse en pantalon. Dankzij de klassieke ontwerpen en basic kleuren zwart, navy en wit, vormen de items het fundament van elke garderobe.


Hoe word ik FashionCard-houder?

Niet alleen tijdens Preview Days, maar het hele jaar door profiteert u met de FashionCard van verschillende privileges.


Beeld

Gerelateerde Artikelen
VIP Fashion Event 2019

KOMT U OOK? MELD U SNEL AAN!

Laat u inspireren door de laatste modetrends en de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid tijdens het VIP Fashion Event van Claudia Sträter. Het event wordt georganiseerd in 15 winkels op verschillende locaties en vindt plaats tussen 8 en 18 april 2019. Meld u snel aan voor één van onze VIP Fashion Events, doe mee aan de MVO-kennisquiz en bekijk front row de veelzijdige nieuwe zomercollectie.

Lees meer
Fashion Days

Kom tijdens FASHION DAYS op donderdag 28 maart en vrijdag 29 maart naar een Claudia Sträter winkel bij u in de buurt en... 
Empower your wardrobe met uw favoriete items uit onze nieuwe zomercollectie! 
Online shoppen met de FashionCard-privileges die deze dagen gelden, kan natuurlijk ook.

Lees meer
Hockey Clinic met Lidewij Welten

Zaterdag 29 september vond op hockeyclub BHC Overbos in Beverwijk een tweetal hockeyclinics plaats met Lidewij Welten, tophockeyster van HC Den Bosch en het Nederlands elftal, en ambassadeur van Claudia Sträter. Beide clinics waren een groot succes.

Lees meer