Preview Days 30 september 2018

Preview Days 30 september 2018

IN STORES & ONLINE

PREVIEW DAYS

donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de wintercollectie 2018. Hét moment om uw garderobe een update te geven. Laat u verrassen door de verschillende nieuwe silhouetten, kleuren en materialen van dit seizoen.

Beeld
Beeld

Luxe mini set bad- en bodyproducten cadeau

Tijdens deze inspirerende dagen ontvangt u als FashionCard-houder in onze winkels en online een mini set met bad- en bodyproducten van het duurzame luxemerk Charlotte Rhys bij besteding vanaf €150 en bij elke aankoop dubbele FashionCard-punten.Zolang de voorraad strekt. Bekijk hier alle actievoorwaarden.

Ontdek de collectie

Blader door de brochure winter 2018 deel 1 en ontdek welke stijl bij u past


Beeld

‘Ontdek de uiterst gevarieerde en rijke collectie vol prachtige materialen, vaak van Italiaanse oorsprong’

De verschillende modethema’s uit de nieuwe wintercollectie zijn herkenbaar aan een eigen signatuur en kleurenpalet. Elk thema heeft z’n eigen key pieces. Welke look is uw favoriet?


Beeld

Back to work,
back to basics

De vakantie is (bijna) voorbij, het gewone werkende leven vangt weer aan. Back to work, back to basics. Tijd om de basisgarderobe op orde te brengen! Dat is makkelijker dan ooit met de collectie CS basics die wordt gekenmerkt door tijdloze basisstukken zoals de perfecte blazer, blouse en pantalon. Dankzij de klassieke ontwerpen en basic kleuren zwart, navy en wit, vormen de items het fundament van elke garderobe.


Hoe word ik FashionCard-houder?

Niet alleen tijdens Preview Days, maar het hele jaar door profiteert u met de FashionCard van verschillende privileges.


Beeld

Gerelateerde Artikelen
POP-UP STORE PEOPLE FRIENDLY FASHION

Claudia Sträter is lid van de Fair Wear Foundation. Deze organisatie streeft naar goede arbeidsvoorwaarden voor alle makers in de textielindustrie, een onderwerp dat wij hoog op de agenda hebben staan.

Lees meer
Fashion Days

Het modeseizoen is in volle gang: alle thema’s van de veelzijdige wintercollectie hangen in de winkel.
Kan uw garderobe nog een krachtige update gebruiken? Bezoek dan de winkel tijdens
onze inspirerende Fashion Days of shop online en… Empower your wardrobe!

Lees meer
Preview Days

Wat zijn uw favorieten voor het nieuwe modeseizoen? Kom tijdens Preview Days - van donderdag 29 augustus t/m zondag 1 september - naar de winkel en ontdek welke items úw garderobe een krachtige en stijlvolle upgrade zullen geven, uiteraard onder het genot van een glas prosecco. 

Lees meer