Sahara Style

Sahara Style

Voor het zomerseizoen van 2016 liet Claudia Sträter zich inspireren door glooiende heuvels van goudgeel zand en Afrikaanse landschappen. Laat u verrassen door een oase van rijke materialen, soepel vallende silhouetten en een zacht kleurenpallet, passend bij een fonkelnieuw modeseizoen.

 

Luxueuze designs

Sahara Style toont een beeld van zachte non-colors als lichtgrijs, kalk en linnen gecombineerd met pastelgeel, zachtroze en hier en daar een subtiele glinstering in de vorm van een verweven of ingebreid glansdraadje. Italiaans jacquard, luxe zomertweed, gewassen tencel en zowel grove als fijne kantpatronen spelen een prominente rol in dit stijlvolle thema. Opvallend daarbij  zijn de twee modellen die aan twee kanten te dragen zijn. De twee modellen hebben aan elke kant een ander dessin wat een speel effect geeft. Een andere maar even bijzondere techniek die we spotten, is de zogenaamde sand washed zijde. Een luxe bewerking waarbij puur zijde met zand gewassen wordt, waardoor een structuur ontstaat die verrassend zacht aanvoelt. Deze rijke kwaliteit is onder meer te ervaren in een zachtroze jurk waarin uw sun kissed legs ultiem tot hun recht zullen komen.

Strepen 

Fashionable Finish

It’s all in the details, geldt absoluut voor dit lichtgekleurde thema. Zo zijn de designs steevast voorzien van de mooiste afwerking. Regelmatige handsteken, subtiele ribboordjes en een bijzondere ajour finish: ieder mode-item heeft haar eigen signatuur. Ook opvallend is de diversiteit aan knoopsluitingen. Van de welbekende taille-, wikkel- en D-ringceinturen tot de meer trendy geknoopte panden. Zo spotten we een vrouwelijke wikkeljurk afgewerkt met zijde en een gewassen jurk met D-ringceintuur. U creëert optisch extra taille met de zijden jurk dankzij een tailleceintuur in dezelfde kwaliteit. Verder zijn de silhouetten binnen Sahara Style uiterst relaxed. Van broeken in soepel vallend linnen en nonchalante blouses en blousejurken in gewassen tencel tot de meest losse en oversized vestvormen en truien: dit thema is casual chic pur sang.

 Een thema vol kleur

 

Sahara Style zit vol vrouwelijke en elegante musthaves, precies zoals u van ons gewend bent. Scroll door ons nieuwste thema en shop uw favorieten nu online

Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer