Sports Inspire

Sports Inspire

Felgekleurde looks, streeppatronen en luxueuze stoffen; de Sports Inspire collectie brengt een unieke combinatie van sophisticated en sporty items. De items zijn voorzien van bijzondere details en maken de collectie daardoor uniek en eigenzinnig. Bovendien is de voltallige collectie bijzonder draagbaar en biedt deze looks voor zowel overdag als 's avonds.

De focus ligt op luxueuze designs, oog voor details en kwaliteit. Dit uit zich in unieke patronen, verfijnde elementen en bijzondere materialen. Zo zien we dit seizoen jurken in een bijzondere neopreen feel, broeken met opvallende decoratieve ritsen en truien met opengewerkte patronen.
 

Daarbij hebben onze ontwerpers zich overduidelijk en op geheel eigen wijze laten inspireren door een trend die er letterlijk uit knalt; color blocking. Sprekende kleuren zoals knalgeel en navy worden op grafische wijze samengevoegd met moderne zwart-wit prints. De vertaling is echter – en zoals u van ons gewend bent – uiterst vrouwelijk en chic.
 

Eén van de eyecatchers in de collectie is een luxe trenchcoat in een diepblauwe kleur gemaakt van uitermate comfortabel en bovendien gerecycled materiaal. Verder is een overvloed aan modieuze broeken en jasjes in verschillende pasvormen te ontdekken, jurken met een figuur flatterend silhouet en een breed scala aan luxe accessoires die deze sportieve look tot een subliem geheel maken.
 

Benieuwd naar de Sports Inspire collectie? Bekijk de collectie hier. 

Gerelateerde Artikelen
In Motion

De succesvol gelanceerde collectie CS sports is dit seizoen uitgebreid met CS night en CS lounge.

Lees meer
Jungle Joy

Op flora geïnspireerde prints en een waaier van verschillende tinten groen voeren je in gedachten mee naar tropische bestemmingen.

Lees meer
Active Elegance

Claudia Sträter trapt het nieuwe seizoen af met pittige belijningen en innovatieve materialen.

Lees meer