TREND: Animal

TREND: Animal

Dierenprints zijn dé trend van het moment.

Klassieke dierenprints worden op verschillende manieren geïnterpreteerd; soms heel concreet in een opvallende print, maar vaak ook abstracter in een kleur, textuur of als schilderachtig patroon.

 

Het thema “Amazing Amazon” in onze Herfst/Winter 2014 collectie is dan ook een rijke verzameling van de meest uiteenlopende dierenprints. Tijger- slang- of luipaardprint; de gehele amazone trekt aan ons voorbij. Toch is deze collectie verre van chaotisch, doordat dit schouwspel samenkomt in een warm, winters kleurenpalet van camel, cognac, zand en zwart.

 

Veel blazers en jurken zijn voorzien van allover prints, maar ook subtieler is de inspiratiebron te ontdekken in bijvoorbeeld een wolstructuren of als reliëf geperst in leer. Ook worden verschillende prints binnen eenzelfde item gecombineerd, voor een uitgesproken look. Als vanzelfsprekend streefden we naar een zo diervriendelijk mogelijke collectie, wat bijvoorbeeld tot uiting komt in statement bontjassen van prachtig imitatiebont dat heerlijk zacht aanvoelt.

 

De schilderachtige patronen maken van klassieke jurken en vrouwelijke blazers direct krachtige eyecatchers. Alle items zijn bovendien uitgewerkt in luxe materialen, vaak met rijke details zoals leren biesjes of contrasterende voeringen. Dierenprints stellen dan ook nooit teleur. Tijdloos en stijlvol met een speels randje; wij kunnen er dit seizoen geen genoeg van krijgen!

 

Wij hebben voor u een top 5 samengesteld van deze trend. Bekijk de top 5 in het online magazine.

Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer