TREND: Mannenpakken

TREND: Mannenpakken

De ontwerpers van Claudia Sträter leggen zich ieder seizoen weer toe op het creëren van verfijnde mode-items in vrouwelijke silhouetten. Dit seizoen treden we buiten de gebaande paden en lenen we van de mannenmode; het klassieke mannenpak vormde een onuitputtelijke bron van inspiratie voor het thema “Charcoal Classic” in onze nieuwe Herfst/Winter collectie.

 

Kleren maken de man, wordt vaak gezegd. Onze ontwerpers doken in de materie om te onderzoeken welke aspecten hier precies toe bijdragen. Wat maakt een mannenpak zo sterk en stijlvol? Het antwoord lag in klassieke elementen zoals de rijke wollen stretch materialen, geprononceerde schouders en de typische minimale dessins als krijtstreep of ruitpatroon.

We combineerden dit trio met verfijnde kantprints, onder andere toegepast op breisels en comfortabele stretchmaterialen.

 

Dankzij het ingetogen kleurenpallet van rijke grijstinten en zwart, zijn alle items onderling gemakkelijk te combineren. Vanzelfsprekend biedt deze collectie de perfecte items voor op de werkvloer, maar ook daarbuiten zijn de afzonderlijke eyecatchers feilloos te combineren tot krachtige looks in een mix van luxe materialen. Kortom: power dressing, zonder in te boeten aan vrouwelijkheid. 

 

Wij hebben voor u een top 5 samengesteld van deze trend. Bekijk de top 5 in het online magazine.

Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer