TREND: De Ruit

TREND: De Ruit

Onder de naam “Check Deluxe” presenteren we dit seizoen een collectie waarin de ruit centraal staat.

In de mode is dit dessin alom vertegenwoordigd; door de jaren heen duikt de ruit steeds weer op in een andere stijl, in andere kleuren, toegepast op nieuwe materialen en gedragen door smaakmakers in nieuwe subculturen.

 

We lieten ons dan ook inspireren door de ruit door de jaren heen; van een simpele tweekleurige ruit in rood-zwart of zwart-wit, tot de uitgesproken tartanruit in primaire kleuren zoals die de hoofdrol speelde in de punkcultuur van de jaren ’70.

 

Deze inspiratie is vertaald naar en uitgesproken collectie met krachtige prints en rebelse punk invloeden, soms zelfs gedecoreerd met studs, opvallende ritsen of leren details.

De ruit duikt op in allerlei vormen; soms als opvallende eyecatcher, soms met subtiele tie-dye effecten of juist schilderachtig verwerkt in prints.

Onmiskenbaar Claudia Sträter zijn alle items uitgewerkt in verfijnde materialen en mooie vrouwelijke silhouetten.

Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer