Trend: Sparkling

Trend: Sparkling

Claudia Sträter vertaalt de feestelijke sparkle trend naar een collectie vol lichtglanzende musthaves. Een melange van glittergaren, metallics en pailletten komt u tegemoet in deze sprankelende trend.

 

Waar glinsterende eyecatchers ieder party seizoen het modebeeld domineren maken wij op geheel eigen wijze gebruik van deze terugkerende trend. Oude klassiekers steken we daarbij – letterlijk – in een nieuw jasje door deze een charmante en eigentijdse twist te geven.

 

Zo maken we volop gebruik van gekleurde metallics en voorzien we klassieke bouclé breisels van moderne zilverprints. De designs zijn sophisticated-chique en daarmee helemaal van nu.

 

We gaan echter nog een modieus stapje verder door jurken en truien te voorzien van een luxueuze two-tone techniek. Glittergaren in de kleuren paars en kobaltblauw wordt geheel on-trend en feestelijk gemengd met een zwarte basisstof. Dit geeft dynamiek en een glinsterend effect aan de kledingstukken wat goed past bij de tijd van het jaar.

 

Door het kleurenpalet klein te houden resulteert dit in een krachtige collectie waarin pailletten, glittergaren en zilverprints subtiel samenkomen in elegante looks. Speel met deze trend en voeg ook een vleugje sparkle toe aan uw wintergarderobe.
 

Doe meer inspiratie op in ons online magazine.

Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer