Trend: Sparkling

Trend: Sparkling

Claudia Sträter vertaalt de feestelijke sparkle trend naar een collectie vol lichtglanzende musthaves. Een melange van glittergaren, metallics en pailletten komt u tegemoet in deze sprankelende trend.

 

Waar glinsterende eyecatchers ieder party seizoen het modebeeld domineren maken wij op geheel eigen wijze gebruik van deze terugkerende trend. Oude klassiekers steken we daarbij – letterlijk – in een nieuw jasje door deze een charmante en eigentijdse twist te geven.

 

Zo maken we volop gebruik van gekleurde metallics en voorzien we klassieke bouclé breisels van moderne zilverprints. De designs zijn sophisticated-chique en daarmee helemaal van nu.

 

We gaan echter nog een modieus stapje verder door jurken en truien te voorzien van een luxueuze two-tone techniek. Glittergaren in de kleuren paars en kobaltblauw wordt geheel on-trend en feestelijk gemengd met een zwarte basisstof. Dit geeft dynamiek en een glinsterend effect aan de kledingstukken wat goed past bij de tijd van het jaar.

 

Door het kleurenpalet klein te houden resulteert dit in een krachtige collectie waarin pailletten, glittergaren en zilverprints subtiel samenkomen in elegante looks. Speel met deze trend en voeg ook een vleugje sparkle toe aan uw wintergarderobe.
 

Doe meer inspiratie op in ons online magazine.

Gerelateerde Artikelen
In Motion

De succesvol gelanceerde collectie CS sports is dit seizoen uitgebreid met CS night en CS lounge.

Lees meer
Jungle Joy

Op flora geïnspireerde prints en een waaier van verschillende tinten groen voeren je in gedachten mee naar tropische bestemmingen.

Lees meer
Active Elegance

Claudia Sträter trapt het nieuwe seizoen af met pittige belijningen en innovatieve materialen.

Lees meer