Trend: Sparkling

Trend: Sparkling

Claudia Sträter vertaalt de feestelijke sparkle trend naar een collectie vol lichtglanzende musthaves. Een melange van glittergaren, metallics en pailletten komt u tegemoet in deze sprankelende trend.

 

Waar glinsterende eyecatchers ieder party seizoen het modebeeld domineren maken wij op geheel eigen wijze gebruik van deze terugkerende trend. Oude klassiekers steken we daarbij – letterlijk – in een nieuw jasje door deze een charmante en eigentijdse twist te geven.

 

Zo maken we volop gebruik van gekleurde metallics en voorzien we klassieke bouclé breisels van moderne zilverprints. De designs zijn sophisticated-chique en daarmee helemaal van nu.

 

We gaan echter nog een modieus stapje verder door jurken en truien te voorzien van een luxueuze two-tone techniek. Glittergaren in de kleuren paars en kobaltblauw wordt geheel on-trend en feestelijk gemengd met een zwarte basisstof. Dit geeft dynamiek en een glinsterend effect aan de kledingstukken wat goed past bij de tijd van het jaar.

 

Door het kleurenpalet klein te houden resulteert dit in een krachtige collectie waarin pailletten, glittergaren en zilverprints subtiel samenkomen in elegante looks. Speel met deze trend en voeg ook een vleugje sparkle toe aan uw wintergarderobe.
 

Doe meer inspiratie op in ons online magazine.

Gerelateerde Artikelen
Leopard de Luxe

Claudia Sträter geeft graag een avontuurlijke draai aan klassieke mode-ingrediënten. 

Lees meer
Dramatic Brocade

Het thema Dramatic Brocade toont de liefde van Claudia Sträter voor vakmanschap in optima forma.

Lees meer
Treasure Tones
Zoals de naam al doet vermoeden wordt het thema Treasure Tones ingekleurd door verleidelijke schakeringen van edelstenen en mineralen als topaas en amethist.
Lees meer