Tropical Flower

Tropical Flower

Tropical Flower biedt sophisticated mode-items in de meest sprankelende kleuren. Een kleurrijk modethema dat garant staat voor de meest zomerse looks. Wij vertellen u graag meer over dit zomerse thema!

 

Fashionable Flowers 

Zoals de naam al doet vermoeden staat de bloem centraal in dit zomerse thema. Van kanten bloempatronen tot een subtiel staaltje flower power geprint op zijden voile tops en luxe crêpe jersey. De bloempatronen zijn stijlvol, minimalistisch en een mooi contrast met de bloemenprints, die juist groots en opvallend zijn. Items die bij uitstek geschikt zijn voor een modeseizoen lang flaneren en paraderen.

Tropical Flower looks 

Felle kleurtjes

Dit voorjaar kiezen we voor felle kleuren en heldere accenten. Tropical Flower laat zien dat kleur never out of fashion is en garant staat voor een vrolijk modeseizoen. Van fuchsia roze breisels en koraalkleurig zijde tot turquoise kantpatronen en multicolour pronkstukken; frisse kleuren spelen onbetwist de hoofdrol in dit luxe maar zeer draagbare modethema. 

Tropical Flower looks

 

Zomerjurken

Naast een helder kleurenpalet bevat het laatste thema vele zomerjurken in uiteenlopende silhouetten. Van kort tot lang, van opvallend tot meer ingetogen en van aansluitend tot juist losvallend; de keuze is reuze! Favoriet zijn de losvallende shirt dresses, een chique maxi jurk met een asymmetrisch streeppatroon en een fifties inspired jurk met een aangerimpeld, wijder rokdeel.

Tropical Flower looks

Luxe design

Zoals u van ons gewend bent maken wij steevast gebruik van de meest luxe stoffen en fancy afwerkingen. Zo zit ook dit thema stoffen en garens van Italiaanse bodem en zorgen zilverglanzende details hier en daar voor een sophisticated finish. Verder spotten we veel gewassen linnen en viscose, of zelfs een mix van beide. Opvallend is de vetersluiting die back on trend is en mode-items op zomerse wijze voorziet van een bohémien twist. Ah, oui!

Bekijk hier ons digitale lookbook en laat u inspireren door de vele heldere kleuraccenten, opvallende prints en luxueuze patronen die dit sprankelende modethema telt. 

Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer