VIP Fashion Event 2018

VIP Fashion Event 2018

VIP Fashion Event
16 oktober - 2 november 2018

Beeld

Laat u inspireren door de laatste trends en de nieuwste must haves voor deze winter tijdens het VIP Fashion Event van Claudia Sträter. Het event wordt georganiseerd in 14 winkels verspreid door Nederland en vindt plaats tussen 16 oktober en 2 november 2018. Meldt u zich snel aan voor één van onze VIP Fashion Events en bekijk front row de wintercollectie en geniet van een gevarieerd programma vol tips & tricks.

Tijdens het VIP Fashion Event zijn onze deuren exclusief voor u geopend. Voor het event werken we samen met ICI PARIS XL ern met een professionele styliste die haar tips & tricks op het gebied van mode met u deelt. Tijdens de modeshow laten wij u graag de highlights en must haves uit onze verschillende modethema’s zien. Na afloop van de show heeft u alle tijd om te shoppen en kunt u terecht voor een persoonlijk stylingadvies of voor een mini make-up touch door een Beauty Specialist van ICI Paris XL. Iedere gast ontvangt bovendien een cadeaubon om die avond mee te shoppen en beautyproducten uit het assortiment van ICI PARIS XL.

Aanvang & Programma
Om 18.45 uur heten wij u van harte welkom met een glaasje prosecco. Het programma start stipt om 19.00 uur en duurt tot ca. 21.00 uur.

Welkom shopmanager
Fashiontips & tricks styliste
Modeshow
Gelegenheid om te shoppen
Mini make-up touch van ICI Paris XL

Beeld

Meld u snel aan!
Het aantal plaatsen voor dit evenement is beperkt. Wees er dus snel bij! Meld u nu aan door in onderstaand overzicht op de winkel van uw keuze te klikken. U verlaat de website van Claudia Sträter en komt automatisch op een externe website terecht waar u zich kunt aanmelden. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw aanmelding. Hierna is uw reservering definitief.

Locaties VIP Fashion Event

Beeld

Gerelateerde Artikelen
POP-UP STORE PEOPLE FRIENDLY FASHION

Claudia Sträter is lid van de Fair Wear Foundation. Deze organisatie streeft naar goede arbeidsvoorwaarden voor alle makers in de textielindustrie, een onderwerp dat wij hoog op de agenda hebben staan.

Lees meer
Fashion Days

Het modeseizoen is in volle gang: alle thema’s van de veelzijdige wintercollectie hangen in de winkel.
Kan uw garderobe nog een krachtige update gebruiken? Bezoek dan de winkel tijdens
onze inspirerende Fashion Days of shop online en… Empower your wardrobe!

Lees meer
Preview Days

Wat zijn uw favorieten voor het nieuwe modeseizoen? Kom tijdens Preview Days - van donderdag 29 augustus t/m zondag 1 september - naar de winkel en ontdek welke items úw garderobe een krachtige en stijlvolle upgrade zullen geven, uiteraard onder het genot van een glas prosecco. 

Lees meer