VIP Fashion Event 2019

VIP Fashion Event 2019

Beeld

KOMT U OOK? MELD U SNEL AAN!

Laat u inspireren door de laatste modetrends en de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid tijdens het VIP Fashion Event van Claudia Sträter. Het event wordt georganiseerd in 15 winkels op verschillende locaties en vindt plaats tussen 8 en 18 april 2019. Meld u snel aan voor één van onze VIP Fashion Events, doe mee aan de MVO-kennisquiz en bekijk front row de veelzijdige nieuwe zomercollectie.

Tijdens het VIP Fashion Event zijn de deuren van uw Claudia Sträter winkel exclusief voor u geopend. We beginnen de avond met een korte kennisquiz over duurzaamheid. Claudia Sträter zet voortdurend stappen om de impact van onze producten op mens en milieu te beperken. Dit doen wij samen met ons MVO-team. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Test uw kennis en maak kans op een leuke prijs! Tijdens de modeshow die volgt laten wij u graag de highlights en must haves uit onze verschillende modethema’s zien. Na afloop van de show heeft u alle tijd om te shoppen en kunt u terecht voor een persoonlijk stylingadvies. Iedere gast ontvangt bovendien een cadeaubon om (uitsluitend) op deze avond te kunnen verzilveren.

Aanvang & Programma
Om 18.45 uur heten wij u van harte welkom met een glaasje prosecco. Het programma start stipt om 19.00 uur en duurt tot ca. 21.00 uur.
U kunt het volgende verwachten:
Welkom shopmanager
MVO kennisquiz
Modeshow
Gelegenheid om te shoppen

Beeld

Meld u snel aan!
Het aantal plaatsen voor dit evenement is beperkt. Wees er dus snel bij! Meld u nu aan door in onderstaand overzicht op de winkel van uw keuze te klikken. U verlaat de website van Claudia Sträter en komt automatisch op een externe website terecht waar u zich kunt aanmelden. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw aanmelding. Hierna is uw reservering definitief.

Locaties VIP Fashion Event


De eerste looks uit het thema Desert Dream zijn binnen! Een zomers thema met een casual uitstraling
Laat u alvast inspireren door de nieuwe zomercollectie!

Gerelateerde Artikelen
Preview Days

Van donderdag 27 februari t/m zondag 1 maart vinden de Preview Days plaats. Tijdens deze inspirerende modedagen laten wij u in de winkel zien wat de power pieces uit de nieuwe collectie voorjaar/zomer 2020 zijn. Bent u FashionCard-houder, dan ontvangt u tijdens de Preview Days bij elke aankoop - online en in onze winkels - dubbele FashionCard-punten.

Lees meer
POP-UP STORE PEOPLE FRIENDLY FASHION

Claudia Sträter is lid van de Fair Wear Foundation. Deze organisatie streeft naar goede arbeidsvoorwaarden voor alle makers in de textielindustrie, een onderwerp dat wij hoog op de agenda hebben staan.

Lees meer
Fashion Days

Het modeseizoen is in volle gang: alle thema’s van de veelzijdige wintercollectie hangen in de winkel.
Kan uw garderobe nog een krachtige update gebruiken? Bezoek dan de winkel tijdens
onze inspirerende Fashion Days of shop online en… Empower your wardrobe!

Lees meer