Fashion Revolution Week 2019

Fashion Revolution Week 2019

Claudia Sträter vroeg werknemers van verschillende productielocaties een filmpje te maken van hun werkplek. In de eerste video een kijkje achter de schermen bij Malhinter in Portugal. Het bedrijf is gespecialiseerd in jersey en produceert sinds 2010 voor Claudia Sträter. In het tweede filmpje ziet u een video die gemaakt is door de werknemers van Mod Mary in Bulgarije. Hier worden al meer dan tien jaar jassen en blazers voor Claudia Sträter geproduceerd. In het laatste filmpje vroeg Claudia Sträter de eigenares van Zep in Turkije - een bedrijf waar ongeveer een derde van onze gebreide artikelen wordt gemaakt - om haar medewerkers aan ons voor te stellen. Het resultaat ziet u in deze video.

Malhinter, Portugal

Mod Mary, Bulgarije

Zep, Turkije

Gerelateerde Artikelen
Fashion Revolution Week 2019

Tijdens Fashion Revolution Week wordt aandacht gevraagd voor de arbeidsomstandigheden in de textielindustrie. Concrete aanleiding voor dit initiatief was de ramp bij Rana Plaza in Bangladesh in 2013. Het doel van Fashion Revolution Week is aandacht vragen voor en geven aan de makers van onze kleding en bewustzijn te creëren bij de consument met de terugkerende vraag Who Made My Clothes?

Lees meer
Claudia Sträter X Vouch

Claudia Sträter draagt kunst en vormgeving een warm hart toe. Voor het modeseizoen zomer 2019 vroeg Head of Design Ger-Jan de Gilde vier mode-illustratoren, allen ArtEZ alumni, een illustratie te maken geïnspireerd op de thema’s uit de collectie. 

Lees meer
EMPOWERED BY Claudia Sträter

Persbericht

Claudia Sträter lanceert merkcampagne met actrice Anna Drijver

Claudia Sträter lanceert in februari 2019 de merkcampagne EMPOWERED BY Claudia Sträter. Met in de hoofdrol: Anna Drijver. EMPOWERED BY Claudia Sträter staat voor vrouwelijke elegantie, authenticiteit en ambitie. Het high end fashion merk herkent deze waarden in de getalenteerde actrice en vroeg haar daarom als gezicht van de campagne. Claudia Sträter wil laten zien hoe sterk en relevant het merk - dat al bijna vijftig jaar bestaat - nog altijd is voor de zelfbewuste, gedreven vrouw. De samenwerking is aangegaan voor de modeseizoenen zomer en winter 2019.

Lees meer