Maatregelen coronavirus

Maatregelen coronavirus

-

Beste Claudia Sträter klant,

Het zijn uitzonderlijke tijden waarin we met elkaar de verantwoordelijkheid dragen om onze samenleving te beschermen door de verspreiding van het coronavirus zo gecontroleerd mogelijk te laten verlopen. Ook wij nemen hierin onze verantwoordelijkheid.
Daarom hebben besloten al onze winkels tot nader order te sluiten, om zo verdere verspreiding van het coronavirus te beperken.

Onze webshop blijft 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
Wij doen er alles aan, samen met onze partners, om de afhandelingen van bestellingen vlot te laten verlopen. Mochten hier afwijkingen ontstaan zullen we die uiteraard direct melden. Uit voorzorg tekent de bezorger zelf voor ontvangst bij aflevering van het pakket. Dit gebeurt in het bijzijn van de ontvanger en er zal een gepaste afstand van circa 1,5 meter aangehouden worden. Dit om fysiek contact te vermijden. De retourtermijn is 30 dagen, mocht de situatie daarom vragen, dan zullen wij deze termijn aanpassen en daarbij de richtlijnen van de overheid volgen. Ruilen en/of retourneren in de winkels kan uiteraard pas zodra wij weer opengaan

Onze gedachten zijn bij de getroffenen, we brengen hulde aan de toewijding, expertise en het harde werk van zorgmedewerkers en iedereen die aan het werk is deze crisis te bezweren.

Wij bedanken onze medewerkers voor hun geweldige inzet de afgelopen dagen en hopen u snel weer in goede gezondheid te mogen begroeten in onze fysieke winkels.

Voor nu wensen wij u veel sterkte in deze onzekere tijd.
Zorg goed voor uzelf en elkaar!

___

Gerelateerde Artikelen
Maatregelen coronavirus

Maatregelen coronavirus in de Claudia Sträter winkels.

Lees meer
Preview Days

Van donderdag 27 februari t/m zondag 1 maart vinden de Preview Days plaats. Tijdens deze inspirerende modedagen laten wij u in de winkel zien wat de power pieces uit de nieuwe collectie voorjaar/zomer 2020 zijn. Bent u FashionCard-houder, dan ontvangt u tijdens de Preview Days bij elke aankoop - online en in onze winkels - dubbele FashionCard-punten.

Lees meer
POP-UP STORE PEOPLE FRIENDLY FASHION

Claudia Sträter is lid van de Fair Wear Foundation. Deze organisatie streeft naar goede arbeidsvoorwaarden voor alle makers in de textielindustrie, een onderwerp dat wij hoog op de agenda hebben staan.

Lees meer