Winter Textures

Winter Textures

Met Winter Textures laat Claudia Sträter een rijk spel van materialen en texturen zien. Grijs zet de kleurtoon, aangevuld met prachtig petrol green. Key items zijn de kimonotrui in combinatie met de bijpassende gebreide rok tot net over de knie.

Monochrome moderness

Het nieuwe modebeeld laat een spel zien van grijze mélangetinten in luxueuze en verrassende materialen. Denk aan aaibaar mohair, fijne jacquards en speelse sweatstoffen met 3D-effect. De monochrome silhouetten laten volop ruimte voor vakmanschap in coupe en belijning. Het perfecte voorbeeld hiervan is de trendy gebreide kimonotrui in combinatie met de bijpassende rok tot over de knie. Puur, modern en heel erg chic.

Winter Textures look

Sweat deluxe!

Dat grijs geen synoniem hoeft te zijn voor saai, is duidelijk. Jurken en broeken zijn uitgevoerd in luxe sweatstoffen waardoor ze een ultra softe en relaxte fit krijgen. Dankzij de hoogwaardige materialen kunt u ze prima op kantoor of voor een borrel aan. Afstylen doet u met een tas of xl shawl in petrol green. We love that winter happiness!

Gerelateerde Artikelen
Leopard de Luxe

Claudia Sträter geeft graag een avontuurlijke draai aan klassieke mode-ingrediënten. 

Lees meer
Dramatic Brocade

Het thema Dramatic Brocade toont de liefde van Claudia Sträter voor vakmanschap in optima forma.

Lees meer
Treasure Tones
Zoals de naam al doet vermoeden wordt het thema Treasure Tones ingekleurd door verleidelijke schakeringen van edelstenen en mineralen als topaas en amethist.
Lees meer