Basics

Basics, het fundament van je garderobe. Een basic top van Claudia Sträter is gemaakt van stretchkwaliteit waardoor deze goed aansluit om het lichaam en zacht aanvoelt. Draag een basic onder een zijde blouse om doorschijnen te voorkomen. Ga je voor warmte? Kies dan voor een basic met lange mouwen onder, bijvoorbeeld een trui van luxe wolgaren. Bestel vandaag nog voor 22.00u een basic van Claudia Sträter en u heeft hem morgen al in huis.

Basics online

Basics zijn er in vele varianten. Of u nu gaat voor een basic die voor wat extra warmte zorgt onder uw outfit of juist om een outfit iets meer casual te maken, bij Claudia Sträter vindt u de basic die u zoekt. Het fijne aan basics is de multifunctionaliteit. De ene dag dient het voor de extra warmte en de andere dag vooral als kleurige eyecatcher. De keuzes liggen allemaal bij u. Bij Claudia Sträter vindt u uw favoriete basic. Om het voor u wat makkelijker te maken hebben we ons assortiment ingedeeld in verschillende categorieën. Zo vindt u nog sneller de basics die u zoekt:

Basics bij Claudia Sträter online bestellen

Basics bestelt u bij Claudia Sträter online in de officiële webshop. Naast het feit dat we u een brede keuze geven van de mooiste basics, kunt u deze ook heel makkelijk, snel en zonder problemen bij ons bestellen. Zo bezorgen we bijna altijd al de werkdag de dag nadat u bestelt. Ook kunt u eenvoudig en kosteloos uw bestelling retourneren, mocht dat nodig zijn. En u kunt altijd uw bestelling afronden op een manier die voor u het meest vertrouwd voelt, omdat wij samenwerken met meerdere, uiteraard gecertificeerde, betaalinstanties. Wacht dus niet langer en bestel uw favoriete basics online bij Claudia Sträter.