Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Zijden blouses shoppen bij Claudia Sträter

Een zijden blouse mag niet ontbreken in de kledingkast van iedere elegante vrouw. Door de zachte soepele eigenschappen en de fraaie uitstraling van het materiaal voelt het als een feest om een zijden blouse te dragen. Bij Claudia Sträter zijn de zijden blouses en zijden tunieken voor dames van de beste kwaliteit voor jarenlang draagplezier. In onze gevarieerde collectie vindt u uiteenlopende modellen en kleuren. Enkele voorbeelden zijn een A-lijn blouse en een blouse van stretch satijnzijde met gestrikte manchet. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de uitgebreide collectie blouses van zijde.

Zijden blouses en tunieken: elegant en vrouwelijk

Het imago van de zijden blouse is chique. En inderdaad, een zijden blouse is heel goed te dragen voor een feestelijke of anderszins bijzondere gelegenheid. Maar combineert u een zijden blouse met een jeans dan ontstaat een compleet andere look die wellicht wat minder gekleed, maar wel heel fashionable is. Claudia Sträter gelooft in de kracht van mix & match en laat in het lookbook zien dat er met zijde blouses en tunieken zo veel meer combinatiemogelijkheden zijn. U kunt alle kanten op met de uiteenlopende modellen, kleuren en prints.

Zijden blouse wassen

Let er altijd op of uw zijden blouse of tuniek gewassen mag worden voordat u het in de machine doet. Ons advies is om het item altijd in een waszakje te wassen, ter bescherming. Hierdoor blijven uw zijden blouses en tunieken het mooist.

Bestel online uw favoriete zijden blouse en tuiniek.

Zijden blouses en tunieken van Claudia Sträter besteld u gemakkelijk en snel in de officiële webshop. Wanneer u op werkdagen voor 23.00 uur bestelt, heeft u het item de volgende dag al in huis. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling in de winkel af te laten leveren. Hier heeft u meteen de gelegenheid om het item te passen en indien nodig, het om te ruilen voor de juiste maat. Bekijk de collectie zijden blouses en tunieken online en laat u inspireren.