SALE tot 50% uitsluitend in onze winkels, online bestellen is niet mogelijk. Meer info

Wijd

2 resultaten

WIJDE BROEKEN VOOR DAMES

Wijde broeken worden ook wel flared broeken genoemd. Ze zijn stijlvol en zitten comfortabel. De wijde broeken zijn overal te zien op de catwalk en in het straatbeeld. Ze zijn chic, zitten erg comfortabel en hebben net als de skinny broek oneindig veel combinatiemogelijkheden.

DE PERFECTE WIJDE BROEK

Een mooie flared jeans, wijde pantalon, een losvallende zwierige broek of een basic zwarte wijde broek? Omdat de collectie wijde broeken voor dames van Claudia Sträter zo veelzijdig is, zit er altijd een perfect model voor u tussen. De comfortabele broek met iets uitlopende broekspijp van Italiaanse Punto Milano stof is favoriet en een echte must have voor in uw garderobe. Bij Claudia Sträter hebben we naast de wijde broeken ook talloze andere broeken. Uw favoriete broek zult u zeker vinden. In verschillende modellen, kleuren en maten.

SHOP UW WIJDE BROEK/FLARED BROEK ONLINE OF IN DE WINKEL

Bij een groot aanbod in broeken zoals wij dat hebben, kan de zoektocht naar uw nieuwe damesbroek uitdagend zijn. Wij helpen u graag hiermee. In de linkernavigatie op deze pagina, ziet u een aantal filters om u te helpen met het vinden van uw nieuwe favoriete broek. Naast de wijde broeken vindt u bij ons ook skinny broeken, pantalons, Cambio broeken, en printed broeken. Bekijk en bestel uw favoriete broek direct in onze webshop. Of kom naar de winkel voor persoonlijk advies.

BESTEL HOGE KWALITEIT EN COMFORTABELE WIJDE BROEKEN

De hoogwaardige materialen van Claudia Sträter waarvan de wijde broeken voor dames zijn gemaakt, zijn mooi verwerkt en afgewerkt. U bent verzekerd van hoge kwaliteit voor een goede prijs. Bestelt u op een werkdag voor 23.00 uur, dan bezorgen wij uw wijde broek al de volgende dag op het door u aangegeven adres.