Jurken met een korte mouw

In één keer stijlvol gekleed, doet u met een mooie jurk met een kort mouwtje. Jurken met korte mouwen van Claudia Sträter zijn tijdloos en elegant. Onze collectie dames jurken laat duidelijk het Claudia Sträter handschrift zien. Onze missie is de kracht van vrouwen te ondersteunen, te versterken en tegelijkertijd comfort te bieden en daarom spelen jurken in de onze collecties altijd een grote rol. Want jurken zijn misschien wel de meest elegante kledingitems voor vrouwen waarmee u uw persoonlijkheid kunt onderstrepen. Heeft u ook onze sjaaltjes ontdekt? Sjaaltjes kunnen het puntje op de i zijn als accessoire bij uw jurk.

Breed assortiment jurken

Draagt u liever jurken met een lange mouwjurken met een driekwart mouw of mouwloze jurken? Ook daarin is ons aanbod breed. Bekijk het assortiment online of loop eens binnen in een van onze winkels. Wij helpen u graag verder.

De perfecte pasvorm

Bij elk ontwerp houden we rekening met de vrouwelijke lijnen en vormen, waardoor ieder type figuur goed uitkomt in een Claudia Sträter jurk. Alle jurken met korte mouw zijn gemaakt met uiterste zorg, kunde, creativiteit en precisie wat zorgt voor een perfecte pasvorm en draagcomfort.

Jurk voor naar kantoor?

Of u nu op zoek bent naar een feestjurk met korte mouw of juist een basic zwart jurkje met korte mouw om naar het werk te dragen en een bijpassend jasje … u vindt de perfecte jurk met korte mouw voor verschillende gelegenheden in onze jurken collectie.

Jurken inspiratie

Wilt u online wat inspiratie opdoen? Bekijk dan het lookbook en de catwalk video. Hier ziet u verschillende jurken uit de meest recente modethema’s voorbijkomen. Bekijk, kies en shop uw favoriete jurk hier.

Bestel jurken met korte mouw bij Claudia Sträter

Jurken met korte mouw bestelt u hier gemakkelijk online in de webshop van Claudia Sträter. Waar en wanneer u maar wilt. U kunt overal waar u beschikt over internet, uw favoriete jurken bestellen. Bent u niet tevreden over uw bestelling, dan kunt u deze kosteloos retourneren. Laat u inspireren en bestel gemakkelijk online dames jurken met een kort mouwtje bij Claudia Sträter.