SALE tot 50% uitsluitend in onze winkels, online bestellen is niet mogelijk. Meer info

Koker

5 resultaten

KOKERROKKEN

Rokken zijn de basis voor vrouwelijke elegantie. Rokken voor iedere gelegenheid vindt u terug in de Claudia Sträter rokken collectie. Rokken zijn er in verschillende lengtes en modellen, waaronder natuurlijk de kokerrok. De kokerrok heeft bewezen de klassieker onder de rokken te zijn. Dit model vindt u dan ook in een groot aantal stijlen en van verschillende hoogwaardige materialen in onze collectie terug.

VAN JERSEY, LEER OF KANT

Of u nu op zoek bent naar een gladde zwarte of donkerblauwe kokerrok, een imitatieleren kokerrok, een jacquard gebreide kokerrok, een kokerrok met hoge taille of een kokerrok van kant… u vindt deze in de collectie van Claudia Sträter. Alle kokerrokken zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en uitgevoerd in tijdloze modellen waardoor u er jarenlang plezier van zult hebben.

ZAKELIJK OF NONCHALANT

Een kokerrok gecombineerd met een jasje of blazer en met hakken creëert een zakelijke uitstraling en een kokerrok met een mooie trui en platte schoenen zorgt juist een nonchalante eigentijdse look. U kunt dus met de op-en-top vrouwelijke kokerrok verschillende looks creëren. Bekijkt u ook eens de andere categorieën aan de linkerkant van de pagina: jersey rokken en A-lijn rokken.

KOKERROKKEN ONLINE BESTELLEN

Kokerrokken bestelt u online bij Claudia Sträter. Makkelijk, snel en ook 100% veilig. U kunt uw bestelling altijd voltooien op een manier die voor u het meest vertrouwd voelt. Wij werken samen met gecertificeerde betaalinstanties, waardoor u online, zonder zorgen kunt betalen. Bestelt u op werkdagen voor 23.00 uur, dan ontvangt u de volgende dag al uw bestelling. Wacht dus niet langer en bestel bij Claudia Sträter één van de mooie kokerrokken.