Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Zijden tops bij Claudia Sträter

De zijden tops van Claudia Sträter zijn gemaakt van een lichte en luchtige kwaliteit zijde. Hierdoor valt de top nonchalant om het lichaam. Tip: bekijk altijd eerst op het waslabel of uw zijden shirt wel gewassen mag worden, voordat u uw zijden top in de wasmachine doet. Ons advies is om uw zijden top altijd in een waszakje te wassen, ter bescherming. Hierdoor blijft deze het mooist. Bij een bestelling van een top van zijde, ontvangt u op onze webshop automatisch een waszakje bij uw bestelling.

Zijden tops: vrouwelijk en elegant

In een zijden top komt u altijd vrouwelijk en elegant voor de dag zonder overdressed te zijn. Claudia Sträter gelooft in de kracht van mix & match en laat in het lookbook zien dat u met zijden tops eindeloos kunt combineren. Heeft u al een combinatie voor ogen en zoekt u alleen nog maar de juiste maat om uw look compleet te maken? Bekijk dan onze collectie zijden tops op maat. Laat u ook inspireren door onze andere soorten tops:
tops met lange mouwen
tops met korte mouw
tops met driekwart mouw
mouwloze tops
tops met print

Zijden tops online bestellen

Zijden tops van Claudia Sträter bestelt u gemakkelijk en snel in de officiële webshop. Wanneer u op werkdagen voor 23.00u besteld, heeft u het item de volgende dag al in huis. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling in de winkel af te laten leveren. Hier heeft u meteen de gelegenheid om het item te passen en indien nodig, het om te ruilen voor de juiste maat. Bekijk de collectie zijden tops online en laat u inspireren.